vesti

Bez foliranja.

Kada je u pitanju provod sa kafanom Foliranti ovde je uvek baš dobro. Repertoar je kao rakija od dunja, ukus koji se pamti. Sutra vas u kafani Foliranti čeka Tomin Aksutični Orkestar, pravo kafansko veče koje će vaše minute provedene u kafani Foliranti pretvoriti u najpozitivnije kafanske uspomene ikad.

kafana Foliranti

 Fotografisano u Kafana Foliranti

Tomin Aksutični Orkestar i enterijer kafane Foliranti vratiće vas u jedno drugo vreme, bićete zaključani među slikama naših velikana, međ najtananijim žicama najboljeg provoda koji ćete želeti da kušate svaki dan bez prestanka. Sredom se ovaj vremeplov sjajnih vibracija samo nastavlja Tomin Aksutični Orkestar, je tu da vas zavrti na ringišpilu pravih želja, osetićete da provod u kafani Foliranti može da poprimi obličje najboljeg. Četrvtak je dan za Kumove, Akustični Tamburaši dočaraće vam šmek tamburaških predela i pesama koje su jednako omamljujuće kao najlepša poezija.

Sa Kumovima u kafani Foliranti može biti i ludo i romantično i boemsko i savremeno, ova kafana je prekretnica na putu do komadića duše koji su spušteni u sve naše najlepše kafanske pesme, a vi imate idelanu priliku da ih čujete i da se uz iste veselite. Petkom u kafani Foliranti svira La Kampanela - Akustični Tamburaši, koji će vas zarobiti u najbolje momente kafanskog postojanja. Beskrajno poštovanje svojih gostiju, odavno je politika kafane Foliranti, najbolji provod i vaše zadovoljstvo jedini su razlozi njenog postojanja.

kafana Foliranti

Fotografisano u Kafana Foliranti

Kakalamba - Akustični Tamburaši dežuraju subotom, ovaj sjajni sastav uzdanica je svih kafanskih provoda u kafani Foliranti, kafani vašeg kafanskog postojanja, sa njima je svaka subota ona prava oni vraćaju sjaj starih kafana, sjaj koji ne bledi ni posle mnogo, mnogo godina. U kafani Foliranti ćete subotom, igrati, pevati, ludovati, živeti kroz uspomene i dela naših u istoriji zapisanih boema koji će se sa zidova veseliti i pevati sa vama, a samim tim svaku subotu u kafani Foliranti ćete doživljavati kao jedini pravi kafanski izbor i sigurno da ćete biti upravu.

U nedelju ste opet sa Kumovima, već sam naziv ovom orkestru daje kredibilitet noćnih provoda koji su savršeno kafanski, a kafana Foliranti prava čaša najlepšeg ukusa baš za vašim stolom. Da dođete u kafanu Foliranti razlozi su mnogi, ova kafana vam zaista može pružiti provod koji se razlikuje od svega što ste do sada doživeli, kafana Foliranti je potpuno autentična, neobična i topla taman toliko da je vaše srce u njoj zagrejano za svaki novi provod i svaki novi doživljaj koji se ni sa čim ne može uporediti.

kafana Foliranti

Fotografisano u Kafana Foliranti

Kafana Foliranti je sa vaše leve strane grudi već odavno i pravi izbor za sve kafanske slabosti, ove čarobne momente možete rezervisati putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Kafana Foliranti prija i nama, sve uspomene koje nastanu na ovom prelepom mesto slobodno podelite sa nama, da ostanu kao najlepši poklon za buduće generacije.

 

beogradnocu.com