InBox, vesti

Bez Komentara i pravac u InBox.

Klub InBox nastavlja da osvaja svoje goste i ovog vikenda ugošćava slavna imena muzičke produkcije! Jedan od omiljenih klupskih prostora Beograđana sa dugom tradicijom kvalitetnih noćnih provoda i ovog vikenda pravi vrhunsku žurku.

klub InBox

Fotografisano u Klub InBox

U ovom “must be” mestu u gradu, u subotu 11. januara čeka vas No Comment Band i Marcco Oxiduality. Grupa No Comment osnovana je 2001. godine. Na festivalu “Sunčane skale” su, 2005. godine, osvojili nagradu za pesmu “Reci bar da sanjaš”, u večeri Novih zvezda. Iste godine, ušli su u finale Radijskog festivala sa pesmom “Nek' ti je”, a 2008. godine osvojili su nagradu za tekst godine sa pesmom ”Greh” na festivalu Stari grad. Pre četiri godine proglašeni su otkrićem godine u pop muzici na Beogradskom Pobedniku.

Zato, dođite u subotu u vaš omiljeni klub InBox i ne propustite najluđu žurku u nedelji! U pauzama će vas održati na nogama Dj Marcco kome nećete odoleti.

klub InBox

Fotografisano u Klub InBox

Dj Marcco Oxiduality, tačnije Marko Gojković, vrti setove prepoznatljive po komercijalnom i tech house zvuku, mada ni ostali podpravci house muzike ne izostaju. Njegov cilj je da svoju poztivinu energiju kroz muziku prenese na ljude, a to uvek rezultira dobrom atmosferom i neponovljivom zabavom u klubu. Uz ritmove koje Marcco bira za vas garantovano ćete čitavu noć provesti na nogama. Očekuje vas, kao i svake subote, neverovatno dobra energija, sjajno raspoloženje i dosta pozitive.

klub InBox

Fotografisano u Klub InBox

Za vrlo kratko vreme, nakon otvaranja InBox je uspeo da postane „must be“ mesto u gradu, sa najvećim clubberima Beograda. Klub InBox okuplja urbanu gradsku ekipu, ljude koji znaju šta znači dobar provod i kvalitetna muzika. Budite i vi među tom ekipom i provedite se svojstveno i nezaboravno.

Kako ne biste propustili jedinstven vikend u klubu InBox, rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com