Lava Bar, vesti

Bez reči, pravac Lava Bar!

Klub Lava Bar je mesto vrlo zgodno, a repertoar je fenomenalan i blizak svemu što najviše volite. Lava Bar kreira najbolje provode, a sutra ćete biti svedoci veselih momenata, jer za vas veselje prave Tamburice koje umeju da vas provedu kroz jedan romantični svet najlepših tamburaških pesama. Republika Bend je u klubu Lava Bar četvrtkom, to je poseban doživljaj koji veliča sve provode u najboljem klubu u gradu.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Lava Bar je mesto koje obožavate, čak iako do sada niste bili u njemu priče koje čujete od drugih koji redovno odlaze po turu najboljeg provoda vas mame da iskusite ovo nezaboravno iskustvo koje se zove klub Lava Bar. Klub Lava Bar je mnogima kao druga kuća, tu se uvek svi osećaju prekrasno i opušteno, prihvaćeni i ugošćeni na poseban i drag način. Lava Bar je kutak koji će vas sakriti od svih negativnih vibracija i učiniti da vam osmeh ne silazi s lica, nikad.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Subota vas u klubu Lava Bar uvek ostavlja bez komentara jer vas uveseljava neprevaziđeni No Comment Bend, sastav koji nikoga ne ostavlja bez najboljeg provoda. Klub Lava Bar sa No Comment Bendom pleni i čini da oduševljenje progovori iz svakog vašeg pokreta. Klub Lava Bar je inicijator zabava kojih nigde na planeti nema, to je štimung koji niko ne ume da nadmaši i savršenstvo koje pripada samo klubu koji je najbolji u gradu, svi znaju da je to Lava Bar.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Noći sa klubom Lava Bar su više nego idealne, da biste se u to uverili besplatno rezervišite trentke koji će pokrenuti sve ono najpozitivnije u vama i to putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Mi smo sa klubom Lava Bar sklopili pakt da vas nikad ne razočaramo, plodovi tog rada blistaju u našoj galeriji fotografija, uverite se u to.

 

beogradnocu.com