Tri Promila, vesti

Bez Tri Promila, ko da žurka nije bila.

U ovoj kafani se potvrđuјu prijateljstva, prevazilaze nesporazumi, pronalaze stare ljubavi i rađaјu nove. Na mestu već svima dobro poznatom u Zemunu, kafana Tri Promila vas poziva da svakog vikenda dođete, i uverite se zbog čega je ovo kafana u koju se svi rado vraćaju.  Zato je kafana Tri Promila otvorena za sve koјi žele dobar provod, zabavu, muziku i opuštanje. Za sve goste, priјatelje, poznanike i ljude otvorenog srca.

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Ono što vas čeka kada dođete u ovu kafanu jesu najbolji muzički program i odlična atmosfera uz koju provod traje cele noći, kvalitetna pića po povoljnim cenama, kao i pravi kafanski ambijent sa drvenim nameštajem i kariranim stolnjacima.

U petak 17. januara zabavićete se uz Bend “ Ortaci” koji će vam zaista, postati najbolji ortaci… Nakon njihove muzike, poželećete svaki dan da se družite sa Bendom Ortaci u kafani Tri Promila. Subota 18. januar, rezervisana je za Tri Promila Bend - Ozvučenu Akustičnu i provod do zore. Oni na svakom nastupu prirede nezaboravno veče svim gostima kafane Tri Promila i dobrim narodnim pesmama uvek drže masu na nogama, do ranih jutarnjih časova. Sjajan provod je zagarantovan, sudeći po tome što se njihovi nastupi dugo prepričavaju.

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Kafana sa originalnim nazivom vam nudi neponovljiv provod kada možete očekivati samo najbolje izvođače, kafanske cene pića i najbolju zabavu. Tri Promila se nalazi u ulici Masarikov Trg, u sjajnom prostoru koji odiše kafanskim duhom čim zakoračite u njega. Ove sezone kafanske sladokusce svi boemski putevi vode u kafanu Tri Promila!

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Fotografi portala beogradnocu.com takođe užiovaju u kafani Tri Promila fotografišući vaše najdraže momente. Pogledajte u galeriji šta su svojim objektivom sačuvali od zaborava. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete obezbediti sebi najbolji provod u gradu, na najjednostavniji način u kafani Tri Promila. Isti način rezervisanja važi i za sva ostala dešavanja u ovoj beogradskoj kafani.

 

beogradnocu.com