vesti

 Black Ice - novi klub na beogradnocu.com.

U Balkanskoj ulici večeras se  otvara klub Black Ice. Beograd je bogatiji za još jedan klub longue bar. Sa koncepcijom između bara i kluba, Black Ice je tu da se pobrine da vam večeri prolete u sjajnom raspoloženju! Ne propustite otvaranje novog i budućeg vodećeg kluba u gradu ovog četvrtka 30.januara.

Na repertoaru vas očekuje fenomenalna žurka devedesetih kada se možete iznenaditi specijalnim gostima koje vam je klub pripremio. Pored repera Danimira Vajsa, poznatijeg kao W-Ice, pridružiće nam se i neizostavni Dr Iggy, Alfa Tim, Džo iz grupe Energija i mnogi drugi. Muzički junaci našeg detinjstva skupiće se na jednom mestu, u klubu Black Ice i Diesel žurka može da počne!

Narednog dana, u petak 31. januara, čeka nas R’n’B veče sa Dj Playom koji je zadužen za isto veče u klubu Stefan Brauna.  Subota je predviđena za house veče kada su za miksetom zadužen Dj Criss & Dj Nemanja., doka vas u nedelju čeka Salsa Veče i vreli latino zvuci. Ove večeri klub Black Ice nudi i promotivne cene na svaku flašu žestine. Flaša Smirnoff–a košta 6.000, Ballantine’s 7.000, dok je Jack Daniels samo 9.500 dinara. Uz sve flaše dobijate i šest energetskih pića gratis.

Pogledajte našu galeriju fotografija i kakav vas ambijent očekuje u centru grada. Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja gradska dešavanja, pa će se i sa vama provoditi na otvaranju kluba Black Ice. Fotografije će vas garantovano inspirisati da ovo mesto postane neizbežni deo vašeg izlaska.

Za sva najavljena dešavanja u klubu Black Ice rezervišite svoje mesto na vreme! Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Obezbedite sebi i svojim prijateljima jedinstven provod! Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najnovije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod.

 

beogradnocu.com