Blaywatch, vesti

Blaywatch, hit sezone!

Splav Blaywatch je tokom leta 2013. ostvario zaista zapažen uspeh kada je reč o organizaciji noćnog života. Odličnim žurkama ne uspevaju da odole ni poznate ličnosti koje su česti gosti ovog splava. Tako se na splavu Blaywatch u utorak uveče uz Miu Borisavljević i Nebojšu Vojvodića provodila i Jovana Tipšin.

Jovana je đuskala i uživala u društvu prijatelja, a na splavu je ostala do ranih jutarnjih časova. Lepa pevačica je nedavno dobila i verenički prsten od poznatog latinoameričkog pevača i biznismena Huana Santane koga je, kako on navodi u jednom intervjuu, osvojila svojim prelepim očima i pogledom koji je oduvek želeo da pronađe. Jovana će se uskoro oprobati i kao glumica u latinoameričkim telenovelama. A zašto da, u međuvremenu, ne uživa u noćnom životu kakav može da se doživi samo u Beogradu. Samo napred!

Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

A splav Blaywatch ne odustaje od namere da bude mesto sa najboljom ponudom noćnog života. Uverite se da je ovog leta upravo Blaywatch najbolje mesto u gradu već večeras uz muziku Marine Visković i Petra Mitića.

Rezevišete svoje mesto na vreme i budite deo najboljeg noćnog provoda na Balkanu. To možete da učinite putem Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Portal beogradnocu.com je zabeležio atmosferu proteklih nekoliko nedelja na splavu Blaywatch pa pogledajte kako se provode oni koji znaju gde treba da se izađe.

 

beogradnocu.com