Blaywatch, vesti

Blaywatch Mamma-Mia!

Jedna od najatraktivnijih pevačica naše muzičke scene, Mia Borisavljević, na radost, pre svega, muške populacije, održaće večeras nastup na popularnom beogradskom splavu Blaywatch, gde će scenu deliti sa kolegom Nebojšom Vojvodićem. Na Savskom keju očekuje vas neponovljivi provod i vrela atmosfera, uz puno hitova i pozitivne energije.

Mia Borisavljević, koja predstavlja uživanje za sva čula, svakako je dovoljan razlog da večerašnji izlazak provedete na splavu Blaywatch. Očekujte preplanulu Miu u njenom najboljem izdanju, jer je u toku svojih nastupa na crnogorskom primorju, našla malo vremena i za odmor.

Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Već je poznato da Mia zagreva atmosferu iz pesme u pesmu, klub je uvek popunjen do poslednjeg mesta, i svi su na nogama. Ukoliko splav Blaywatch bude vaš izbor za večeras, definitivno nećete pogrešiti.

Ova tražena pevačica je tokom 2009. imala dva veoma uspešna signla “Ženskaroš”, koji je i dalje omiljena numera mnogih devojaka i žena,  i duet sa Anabelom iz grupe Djogani “Sto ratova”. Album Moj Beograde, iz 2013. godine, je ispunio sva očekivanja. Na njemu su se našli hitovi kao što su “Luda glava”, “Gruva gruva”, “Lepota balkanska”…

A do kraja nedelje na splavu Blaywatch najbolji letnji provod. U četvrtak 1. avgusta možete uživati uz Marinu Visković, u petak vas očekuje Katarina Živković, subota je rezervisana za Marinu Tadić, Miloša Trninića i Acka, a u nedelju je popularno veče sportista, kada vas zabavljaju Ćemo i Ljupka Stević.

Da ne biste propustili nastup, i uskratili sebi sjajan provod na splavu Blaywatch uz Miu Borisavljević, rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti učiniti upravo ovde - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. A u iščekivanju večerašnjeg ludila, pogledajte našu galeriju najboljeg prestoničkog provoda.

 

beogradnocu.com