Kasina Bar, vesti

Boban Rajović u Kasini.

Naš popularni pevač Boban Rajović, sinoć se u odličnom raspoloženju veselio u klubu Kasina Bar uz sjajnog Željko Vasića. Boban Rajović je 2000. godine, izdao svoj prvi CD i po jednoj od pesama dobio nadimak Piroman. Vrlo brzo postaje vrlo dopadljiv publici, koja ga pamti po albumima ''Provokacija'', ''Usne Boje Vina'', ''Kosači'', ''Milenijum'', poznat je kao kreator sjajne atmosfere na svim svojim nastupima što se donekla može dovesti u vezu sa nadimkom Piroman, jer Boban svojom harizmom i otvorenošću prema publici bukvalno zapali atmosferu i to budu provodi koji se zaista pamte.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Sinoć je u klubu Kasina Bar, bilo zaista super i tako je uz Željka Vasića svake srede, mi smo pokušali da vam dočaramo kako je bilo, to su bile vibracije sve same potivne, osmesi, veoma, veoma lepa i razdragana atmosfera, na nivou kluba Kasina Bar koji je uvek najviši i koju je Boban Rajović prepoznao i ni malo slučajno odlučio da svoje poverenje da baš klubu Kasina Bar i Željku Vasiću. Klub Kasina Bar, je jedan od vodećih klubova i kreator najboljih provoda u Beogradu i svi mu se klanjaju stavljajući raspoloženje pred njega, kao na dlanu.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Kasina Bar je brend i to je reputacija koja se gradi brižno i pažljivo, a klub Kasina Bar je vrlo brzo postao neizostavno važan deo vaše svakodnevice. Večeras je sjajni Lexington Bend u Kasina Baru, a to znači samo jedno - najbolja žurka u gradu!

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Možete rezervisati i neodoljivo ljupki provod u klubu Kasina Bar putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Gde je najmodernije mi smo uvek pozvani, a sve što se tiče kluba Kasina Bar, možete pronaći u našoj galeriji fotografija, koja je svaki put sve bliža i bliža vašim idelanim noćnim momentima, slobodno naše objektive počastite najboljim raspoloženjem, uzvratićemo vam istom merom.

 

beogradnocu.com