Stara Pesma, vesti

Boemska groznica u kafani Stara Pesma.

U kafani Stara Pesma uvek je akcenat na onim starim dobrim pesmama zbog kojeg i postoji i postojaće boemski Beograd. Ovaj pomalo rustičan, a ipak moderan i urban ambijent podseća na stari duh čuvene boemske četrvti koji je opevan i u francuskim šansonama.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Kafana Stara Pesma, kako joj i sam naziv kaže uvek ima najbolji muzički repetoar. Ljubitelji dobre pesme i dobre čašice već dobro znaju da ih ovde uvek čeka ono najbolje, ono najboemskije, ono što vas uvek gane, a to je stara pesma koja se čuje iz kafane Stara Pesma.

I najlepši glasovi uzeli su mikrofon u svoje ruke i pobrinuli se da uvek budete zadovoljni i sjajno raspoloženi, te tako utorkom u kafani Stara Pesma za vas nastupa Sloba Vasić. Već proslavljeni mladi umetnik pevaće za vas do najsitnijih sati. Hitovi se podrazumevaju, a ako zaželite i neku staru onu pravu boemsku, Sloba će vam je na uvce onako iz duše otpevati.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Sredom nastupaju Mirna Košanin i Miami Bend, koji će vam udruženim snagama preneti boemski duh koji pamtimo iz naših najboljih filmova i zbog kojih smo po malo nostalgični za prošlim vremenima. Ovi sjajni mladi ljudi uvek donose veseo duh i podižu atmisferu do nezapamćenih granica.

Četvrtak je jedan od najharizmatičnijih dana u kafani Stara Pesma jer sa vama se druži neodoljivi Milan Mitrović. Ne treba posebno naglašavati da se devojke sjure četvrtkom u kafanu Stara Pesma, ne samo zbog dobrog provoda nego da bi videle mladjanog Milana i zapevale sa njim neku staru.

Miloš Trninić Trna i Kristina Kuzmanovska pevaju petkom. Stari dobri boemski melos je kruna njihovog bogatog i pažljivo odabranog repertoara. Atmosfera je uvek uzavrela kada oni nastupaju. Sjajna pesma, igra do zore podrazumevaju se petkom u kafani Stara Pesma, koja vas neguje kako repertoarom, tako i vrhunskom uslugom i sjajnim cenama.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Subotom je totalna ludnica kada za vas nastupaju Nikola Džoni Jakovljević & Workersi. Kafanska atmosfera se popne do usijanja čim se začuju prvi taktovi vaše omiljene pesme. Igraju i pevaju, vesele se svi koji su došli da čuju pravu kafansku pesmu, jer kafana Stara Pesma tačno zna šta je ono što vi želite da čujete i uvek je tu za vas.

Ako ste željni da vam neko zapeva na uvce, ako ste nostalgični za starim, pravim boemskim pesmama treba da se uputite put kafane Stara Pesma i sigurno nećete pogrešiti.

Da biste prvi saznali sve informacije vezane za noćni život prestonice pratite portal beogradnocu.com , tu smo i da vam obezbedimo mesto gde god poželite. Rezervacije za sva predstojeća dešavanja u kafani Stara Pesma možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com