Beograd, Blaywatch, Najave, Nemanja Staletović, Splavovi, vesti

Proteklog vikenda na impresivan način otvorena je nova sezona splava Blaywatch. Publiku je u petak zabavljala Jana, dok su za zabavu u subotu bili zaduženi Ćemo i Danijela Trkulja. Na otvaranju prepunog splava bilo je dosta poznatih gostiju, među kojima i Mimi Oro, Tijana Iphone i Tamara Đurić.

Blaywatch - masa - 2

 Fotografisano na splavu Blaywatch

Blaywatch - devojka - 3

Fotografisano na splavu Blaywatch

I ove nedelje očekuje Vas odličan program. Sutra je zakazano Kafansko veče sa Sanjom Maletić, a u četvrtak Vas čeka Dara Bubamara i Veče poznatih. U petak goste zabavljaju Mina Kostić i Petar Mitić, u subotu Ćemo i Danijela Trkulja, a nedelju zaokružuju Nemanja Staletović i Biljana Sečivanović. Rezervišite Vaše mesto i vidimo se na splavu Blaywatch!

Blaywatch - cover - 11

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život prestonice.

Blaywatch - devojka - 4

Fotografisano na splavu Blaywatch

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com