Beograd, Biljana Sečivanović, Blaywatch, Ćemo, Danijela Trkulja, Dara Bubamara, Jana, Mina Kostić, Najave, Nemanja Staletović, Petar Mitić, Sanja Maletić, Splavovi, vesti

Proteklog vikenda na impresivan način otvorena je nova sezona splava Blaywatch. Publiku je u petak zabavljala Jana, dok su za zabavu u subotu bili zaduženi Ćemo i Danijela Trkulja. Na otvaranju prepunog splava bilo je dosta poznatih gostiju, među kojima i Mimi Oro, Tijana Iphone i Tamara Đurić.

Blaywatch - masa - 2

 Fotografisano na splavu Blaywatch

Blaywatch - devojka - 3

Fotografisano na splavu Blaywatch

I ove nedelje očekuje Vas odličan program. Sutra je zakazano Kafansko veče sa Sanjom Maletić, a u četvrtak Vas čeka Dara Bubamara i Veče poznatih. U petak goste zabavljaju Mina Kostić i Petar Mitić, u subotu Ćemo i Danijela Trkulja, a nedelju zaokružuju Nemanja Staletović i Biljana Sečivanović. Rezervišite Vaše mesto i vidimo se na splavu Blaywatch!

Blaywatch - cover - 11

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život prestonice.

Blaywatch - devojka - 4

Fotografisano na splavu Blaywatch

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com


Komentari - Bogat program ove nedelje na splavu Blaywatch