Razno

Bojan Vasković, frontmen "Leksington benda" za portal Beograd noću, kaže da više ne nastupaju u Beogradu, jer su veoma zauzeti koncertima u Srbiji i šire.
- Možda ćemo, a to zavisi od toga kada će biti veliki koncert na otvorenom, koji planiramo ove godine, nastupiti u Kasini koja je po mom mišljenju, jedini pravi klub sa dobrim konceptom. U planu je i turneja po crnogorskom primorju, snimićemo još neki spot sa aktuelnog albuma, a naći ćemo vremena i da se odmaramo i uživamo. Klupsku karijeru ćemo nastaviti, ali želimo da imamo i koncertnu. Dobro je da se radi oboje, jer je onda čovek ispunjen sasvim, ima malih razlika, al sve je lepo na svoj način, kaže naš sagovornik, a na pitanje koliko je truda bilo potrebno da postanu jedan od najtraženijih klupskih pop bendova, samouvereno kaže da ih je vodila iskrenost i vera u sebe.

u ćeminoj kafani

Fotografisano u Kafana Džentlmen i Dama

- Imali smo dobru strategiju, znali smo šta hoćemo i stremili ka cilju. Uz naporan rad, dobru strategiju i veru u sebe, čovek može da napravi to što smo mi na neki način i uspeli. Iskustvo je veliki faktor, jer smo pekli zanat od malih klubova do Marakane gde smo pevali na koncertu Ace Lukasa pred oko 50.000 ljudi.
Iako si štur na odgovorima iz privatnog života, da li planiraš, ko što pišu mediji, da se ženiš ove godine svojom dugogodišnjom devojkom?
- Ništa ne planiram, pa tako ni to. Biće kada bude vreme.

A poslušajte pesmu s kojom "pale i žare" po klubovima: