Tri Promila, vesti

Bojan Perić sa “Vojne akademije” pravo u  Tri Promila.

Provod u kafani Tri Promila ni ovog petka nije izostao kad je pravi kafanski provod u pitanju. Veselje je trajalo do ranih jutarnjih časova, a pored gomile ljudi koji se se okupili naišli smo i na poznatog glumca Bojana Perića koji se fenomenalno provodio.

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Mladi glumac Bojan Perić koji je publiku osvojio ulogom u TV seriji “Vojna akademija” , takođe se veselio u kafani Tri Promila. U pauzi snimanja serija "Urgentni centar" i "Papijev svet", Perić je dao sebi oduška i izabrao da petak veče provede u ovoj kafani u Zemunu.

Iako je došao sa prijateljima, glumac je veoma brzo postao meta brojnih devojaka koje su mu neprestano prilazile u nastojanju da ga osvoje. Ipak, popularnost koju je mladić stekao tokom igranja u poznatoj seriji "Vojna akademija" nije udarila u glavu, on je uživao u flertu raznih devojaka u kafani Tri Promila, ali činilo se da nijedna od prisutnih lepotica nije uspela da ga u potpunosti zainteresuje.

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Petkom i subotom u ovoj sjajnoj zemunskoj kafani možete uživati uz fenomenalan Tri Promila Bend. Pored svih navedenih pogodnosti, očekuje vas i besprekorna usluga, kao i vrhunsko osoblje, uvek spremno da vas sa ljubaznošću usluži.

Uostalom, fotografije najbolje svedoče o svim događajimau kafani Tri Promila. Pogledajte našu galeriju i uverićete se u vrhunski prestonički provod, kakav ne možete pronaći ni na jednom drugom mestu u gradu. Žurka u novootvorenoj kafani Tri Promila u Zemunu, potrajala je do ranih jutarnjih časova, uz sjajnu atmosferu, vesele ljude kao i glumca Bojana Perića koji je se odlično provodio.

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Rezervacije za sva dešavanja u kafani Tri Promila možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili, prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za noćni provod.

 

beogradnocu.com