Santo Domingo, vesti

Bojana Jovanovski na otvaranju bara Santo Domingo.

Popularni prestonički bar Santo Domingo sinoć je, 22. novembra, ponovo otvoren. Otvaranju je prisustvovalo mnoštvo gostiju, koji su nesumnjivo uživali u izvanrednoj atmosferi. Među gostima naši fotografi su „uhvatili“ i poznatu srpsku teniserku Bojanu Jovanovski.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

U baru Santo Domingo navikli smo da srećemo poznate ličnosti, pa se to očekuje i od ove sezone. Bojana Jovanovski nije skrivala oduševljenje enterijerom, a i čitavom atmosferom koja je bila dosta zagrejana do ranih jutarnjih časova. Bojana se provodila sa svojim prijateljima, maksimalno uživajući, ali je ipak posvetila par trenutaka fotografima portala beogradnocu.com. Kratki predah od posla, pronašao je i naš proslavljeni fudbaler Savo Milošević, da skokne i ''čekira'' novi izgled bara Santo Domingo.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

Na otvaranju bara Santo Domingo raspoloženu publiku zabavljali su Ivana i Nani Bend, a večeras 23. novembra vas očekuje prava ludnica uz Milana Ankića. Provod je zagarantovan, vaše je samo da ga ne propustite.

U iščekivanju nastupa Milana Ankića, pogledajte našu galeriju. Uverićete se i sami u kvalitet provoda u baru Santo Domingo, kao i u količinu pozitivne energije koju su naši fotografi uspeli da uhvate svojim objektivima.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da Vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja u baru Santo Domingo možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com