Kod Ministra, Poznati, vesti

I Boris bi u Vladu.

Ex farmer Boris Stamenković, zatekao se juče u sjajnom provodu u kafani Kod Ministra. S obzirom da ministar svakako zna šta je najbolje, ovo je kafana čiji provodi se prepričavaju po celom gradu.

kafana Kod Ministra

  Fotografisano u Kafana Kod Ministra

Popularni Stamenković koji je nakon učešća na Farmi ostao zapamćen po vezi sa Grandovkom Katarinom Grujić sinoć je bio u odličnom raspoloženju. Mi smo pokušali da vam prenesemo najbolje momente zabave u kafani kod Ministra za koju je bio zadužen Akademik Bend i kao što vidite bilo je ludo. Večeras u jednoj od najpopularnijih kafana u gradu veselje se nastavlja uz Bosketa i Ivanu Milić.

kafana Kod Ministra

 Fotografisano u Kafana Kod Ministra

Kafana Kod Ministra je mesto na kom vas čeka autentična kafanska zabava. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

kafana Kod Ministra

 Fotografisano u Kafana Kod Ministra

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. I mi volimo da idemo u kafanu Kod Ministra, naše fotografije iz viđenog društva sa vašim likom potražite u našoj galeriji fotografija.

 

beogradnocu.com