Intervjui, Na Vodi Kafana, vesti

Karijera pevača Borisa Stjepanovića je počela sasvim slučajno, a sada planira da snimi prvu pesmu i spot. Svoj talenat za pevanje je usavršavao u školi pevanja Super Voice, a svi sada imate priliku da ga čujete u popularnoj beogradskoj kafani - Na Vodi Kafana.

beogradnocu.com: Kako je počela vaša pevačka karijera?

- Moja karijera je zapravo počela slučajno. Pre otprilike 3 godine, moj dugogodišnji prijatelj koji se muzikom bavi ceo život, čuo je kako pevam neku pesmu dok smo sedeli u društvu i zamolio me je da to ponovim, ali uz pratnju instrumenta i sa mikrofonom u ruci. Pristao sam, naravno. Nakon toga usledile su brojne probe, učenje repertoara i malo po malo, počeo sam da radim u nekoliko manjih kafića u Beogradu.

beogradnocu.com: Gde vas sve možemo čuti?

- Svake srede i subote svi koji vole dobru zabavu i najbolji provod u Beogradu, neka se upute u Na Vodi Kafanu. Tamo sa zadovoljstvom nastupam od otvaranja kafane, 10. maja ove godine.

Na Vodi Kafana

Fotografisano u Na Vodi Kafana

beogradnocu.com: Osim kafane Na Vodi Kafana, da li nastupate još negde u Beogradu i Srbiji?

- Osim nastupa u Na Vodi Kafani, radim dosta privatnih svirki. Svadbe, razne proslave. Od 12. septembra, sa kolegama iz benda, svakog petka nastupamo u jednom poznatom zagrebačkom klubu.

beogradnocu.com: Kakav uglavnom repertoar predstavljate publici?

- Trudim se da repertoar bude raznolik, tako da pevam nove hitove koji su važni kada je u pitanju mlađa publika, ali isto tako, tu su i nezaobilazni zvuci srpskog melosa i hitovi koje svi rado pamtimo i pevamo. I naravno za one iskusnije boeme, tu su stare pesme naših kraljeva narodne muzike.

Na Vodi Kafana

Fotografisano u Na Vodi Kafana

beogradnocu.com: Po čemu ste najviše poznati kad nastupate, odnosno, imate li neki svoj stil u odnosu na druge pevače?

- Trudim se da svaki moj nastup bude energičan i publika to oseti. Mislim da je energija koju prenosim na njih presudna. Moj stil je na sve goste koji su prisutni, ostavim snažan utisak dobrog provoda.

beogradnocu.com: Završili ste školu pevanja Super Voice. Kakva iskustva i uspomene nosite odande?

- U julu ove godine, završen je prvi semestar škole pevanja Super voice. Upravo u Na Vodi Kafani, održan je i javni čas, na kojem smo predstavili sve što smo radili u prethodnom periodu. Mislim da sam dosta napredovao za vreme koje sam proveo u školi pevanja. Profesionalan pristup zaposlenih u školi omogućio mi je da muziku počnem da slušam iz sasvim drugog ugla.

Na Vodi Kafana

Fotografisano u Na Vodi Kafana

beogradnocu.com: Da li ste stekli neka lepa prijateljstva u školi Suzane Branković i sa kim ste ostali u kontaktu?

- Naravno da sam stekao divna prijateljstva dok sam odlazio na časove. Iako sam neke kolege već poznavao, upoznao sam nove, takođe divne ljude, koji žele da napreduju u svom poslu. U kontaktu sam sa većinom, ne bih sad da nabrajam da ne bih nekoga izostavio.

beogradnocu.com: Kakvi su dalji planovi u vašoj karijeri? Šta možemo da očekujemo?

- Imam dosta planova vezanih za karijeru, neke od njih polako realizujem, a ostali će već doći na red. Od mene možete svašta da očekujete., tako da...

Na Vodi Kafana

Fotografisano u Na Vodi Kafana

beogradnocu.com: Izbacićete prvi singl - o čemu će se raditi u pesmi i kada možemo očekivati njenu ekranizaciju?

- U planu je jedna pesma koju planiram da snimim početkom 2015. godine. Za tu pesmu ću uraditi i spot, ali ne bih da otkrivam detalje tog projekta. U svakom slučaju, bićete pozvani na snimanje spota, pa ćete prvi imati informacije.

beogradnocu.com: Nedavno vam je bio rođendan. Čestitamo! Da li ste zamislili želju i možete li je podeliti sa nama?

- Hvala puno! Zamislio sam nekoliko želja, u nadi da će se bar jedna ostvariti, ali neka to ovog puta ostane moja tajna.

beogradnocu.com: Čujemo da ste dobili dosta poklona. Možemo li saznati šta ste zanimljivo dobili i od koga?

- Ove godine, moji prijatelji su se potrudili da mi posebno ulepšaju taj dan. Dobio sam dosta prelepih poklona, ali ono što je ostavilo najjači utisak na mene, bila je njihova organizacija. Sve su smislili i sproveli u delo, bez da sam bilo šta posumnjao. Mogu samo da kažem da sam okružen pravim prijateljima, a to mi je najvažnije.

Na Vodi Kafana

Fotografisano u Na Vodi Kafana

beogradnocu.com: Kako je protekla rođendanska žurka? Podelite neku anegdotu sa nama?

- Rođendan sam proveo radno, nastupao sam u Na Vodi Kafani. Međutim, u ponoć sam doživeo prvo iznenađenje. U saradnji sa menadžmentom kafane, na čelu sa predivnom Jelenom Đokić, dok je moja koleginica Dragica Zlatić pevala moju omiljenu pesmu, konobari su mi na binu izneli prelepu tortu, sa jako zanimljivom čestitkom ispisanom na drvenoj varjači. Originalno, zar ne? Usledilo je još iznenađenja, zakuvanih od strane mojih prijatelja... Još jednom, HVALA SVIMA!!!

beogradnocu.com: Da li pratite naš portal beogradnocu.com i šta mislite o našem radu?

- Portal beogradnocu.com pratim jako dugo, i mislim da je neprikosnoven u izvestavanju o ludim beogradskim noćima. Volim da pregledam galerije fenomenalnih slika koje profesionalni fotografi zaista profesionalno prave.

beogradnocu.com: Gde izlazite i kako se opuštate kad ne radite?

- Kad ne radim, volim da sam u drustvu svojih prijatelja. Tada mi nije važno gde smo. Obično se okupimo u nekom restoranu, ručamo, razgovaramo, šalimo se... A umemo i da zaglavimo u kafani do ranih jutarnjih časova. Volim noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com