Premijera, vesti

Božićna žurka u kafani Premijera.

Kafana Premijera je uzdanica dobrog provoda, nema toga što ne može da vam pruži. Večeras u kafani Premijera za vaše ludo raspoloženje nastupaju Tijana i Marko, a uz to snižene su i cene pića.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Kafana Premijera misli na sve, predivan ambijent, predivni Tijana i Marko, predivne cene, sve za nezaboravne noći i najopasnije provode koji ni sa čim ne mogu da se uporede. Tijana i Marko znaju šta volite i pružaju vam još više od toga, atmosferu do neba, neopisivi štimung i sjajan merak, samo treba da dođete večeras i prepustite se njihovom nastupu i ne brinite ništa, bićete više nego oduševljeni jer Tijana i Marko u kafani Premijera, svaki put vas premijerno oduševe.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

U utorak vas u kafani Premijera očekuje specijalno iznenađenje Božićna žurka uz Jukebox Bandu, biće to pravi hedonistički šok. Oduševiće se i oni pod čiju kožu se nije tako lako podvući, jer kafana Premijera čuva najbolji recept za provod i zato je niko ne može iskopirati. Božićna žurka će biti fantastična, osećaćete se posebno, otmeno i bićete očarani u svakom smislu te reči. Svi segmenti dobrog provoda staće u Božićnu žurku uz vašu Jukebox Bandu, vrhunskoj zabavi se neće videti kraj, jer to može da se odigrava samo kod najboljih u kafani Premijera.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu za vas i zbog vas, da ne propustite najbolje provode i najpopolurnija mesta, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti  upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi i za predivne žurke u kafani Premijera. I mi volimo premijere, te vas naši šarmantni fotoreporteri čekaju u vašoj omiljenoj kafani Premijera, galerija fotografija ide u prilog svim najboljim momentima iz vašeg noćnog života.

 

beogradnocu.com