Stara Pesma, vesti

Božićna žurka u Staroj Pesmi.

Nakon Badnjeg dana i posne trpeze sa porodicom, proslavite Božić sa porodicom boema u Staroj Pesmi. Kafana Stara Pesma poziva vas da na pravi način započenete ovaj praznik, zalijete vinom i svim blagodetima koje nudi ovo mesto meraka. Jer kazu, tako se valja…

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Ne propustite Božićnu žurku u Staroj Pesmi koju će vam upotpuniti fenomenalni i već svima dobro poznati Džoni Jakovljević i Workersi. Oni će nesumnjivo učiniti da se provedete spektakularno. Svojom muzikom probudiće mnoge emocije, rasplamsati mnoge strasti i napraviti neponovljivu atmosferu, na kakvu ste već navikli kada je kafana Stara Pesma u pitanju.

Obezbedite sebi i svojim prijateljima najbolje boemsko uživanje i opustite se uz melodije najboljih pop, folk hitova i starogradskih pesama. Kada govorimo o Džoniju i Workersima, jasno je da su u pitanju veliki profesionalci, sa dosta iskustva, koji svoj posao obavljaju sa mnogo ljubavi i uživanja. Garantovano će učiniti da ovu noć prepričavate do vaše naredne posete kafani Stara Pesma.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Pravi umetnici kada je dobar provod u pitanju nesumnjivo su ljudi okupljeni oko kafane Stara Pesma. Naime, ova popularna prestonička kafana iz nedelje u nedelju svojim gostima pored spektakularnog muzičkog repertoara pruža mnoge pogodnosti. Provod je uvek zagarantovan, a na vama je samo da proverite zašto!

Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja gradska dešavanja. Pogledajte šta su do sada zabeležili u kafani Stara Pesma. Fotografije iz naše galerije nesumnjivo će vam preneti delić atmosfere koji će vas inspirisati da budete deo ovog mesta.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Kako ne biste propustili Božićno veče uz Džonija i Workerse, rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.  Isti način rezervisanja važi i za sve ostale događaje u kafani Stara Pesma. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najnovije informacije u vezi sa vodećim mestima prestoničkog noćnog života. Hristos se rodi!

 

beogradnocu.com