vesti

Božićne promocije u klubu Diamond.

U popularnom prestoničkom klubu Diamond možete se provesti fantastično ovog utorka 7. januara. Očekuje vas neverovatna Božićna žurka uz izvanredna iznenađenja. Naime, pored fantastične muzike i dobre atmosfere koja ovde nikada ne izostaje, očekuje vas i fenomenalna ponuda – flaša na flašu!

klub Diamond

Fotografisano u Klub Diamond

Svaka flaša koju budete naručili biće duplirana, odnosno uz svaku naručenu flašu Johnnie Walker-a, Ballantine's-a ili Smirnoff-a dobijate istu gratis. Ponuda je zaista neverovatna! Za sve ljubitelje dobrog opuštenog provoda, bogate ponude pića i vrelog plesa klub Diamond ovog utorka je pravi izbor. Priuštite sebi jedinstveno uživanje, koje će te zasigurno pamtiti.

Za vaš spektakularni provod pobrinuće se Đurđica Đurđa Cvetković i Harissma Bend. Đurđica je široj javnosti postala poznata iz pevačke emisije Zvezde Granda, a svi je pamte po šarmu i harizmi. Nesumnjivo će vaše veče učiniti vrhunskim.

klub DIamond

Fotografisano u Klub Diamond

Podsećamo da ovaj izvanredni klub karakteriše prelep enterijer, pažljivo birana muzika, kao i redovni gosti puni entuzijazma. Ovde vas očekuje zaista besprekorna usluga i uvek raspoloženo osoblje. Poštovanje gostiju navodi se kao jedna od osnovnih činjenica vezana za ovaj klub. Ono što je bitno napomenuti jeste da klub radi do čak 5 sati iza ponoći. Moći ćete da se provodite do ranih jutarnjih časova sa svojim prijateljima, ne misleći na vreme.

U našoj galeriji možete pogledati dokaze najboljeg noćnog provoda u klubu Diamond, koje će vas garantovano inspirisati da ovo mesto posetite, i obezbedite sebi najbolji prestonički provod provod. Budući da fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolje žurke, sa vama će se provoditi i ovog utorka.

klub Diamond

Fotografisano u Klub Diamond

Rezervacije za klub Diamond i uživanje uz promociju flaša na flašu, kao i za sva predstojeća dešavanja možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su, kao što već zanate, besplatne, ali obavezne zbog prevelikog interesovanja koje vlada. Redovno nas pratite i prvi ćete saznati sve bitne informacije vezane za vodeća mesta beogradskog noćnog života.

 

beogradnocu.com