vesti

Branimir Banjanin u kafani Nesanica.

U kafani Nesanica nema spavanja, nema stajanja. Nadamo se da ste se malo odmorili i naspavali od burnih Novogodišnjih dočeka, repriziranja i slavlja, kao i da ste napunili baterije za vikend koji vas čeka.

kafana Nesanica

Fotografisano u Kafana Nesanica

Vreme praznika i slobodni dani, je idealno vreme da se opustite i dozvolite da na pravi način uđete u Novu 2014. godinu uživajući uz najbolju srpsku muziku, nasmejane ljude i noćni kafanski život koji ima samo naš Beograd.

Tako vam vaša kafana Nesanica želi toplu dobrodošlicu i otvara svoja vrata u novog godini. Započnite ovaj vikend uz fenomenalnog Branimira Banjanina i Stage Bend koji će nastupiti večeras 3. januara u kafani Nesanica i prirediti vam veče koje ćete pamtiti.

kafana Nesanica

Fotografisano u Kafana Nesanica

Atmosfera u Nesanici je uvek na vrhuncu, a vi ne propustite da to i proverite, samo večeras uz Branu i Stage Bend. Ukoliko propustite večerašnju žurku, Nesanica ne spava, već vas željno iščekuje i narednog dana, subotu kada će na repertoaru biti šarmantna Lidija, Peđa i Darko. Uživaćete uz najveće pop - folk hitove koji će vas dirnuti u srce, i naterati vas da đuskate do zore.

Kafana Nesanica nudi muzički repertoar koji je žanrovski mahom usmeren na pop i folk muziku, ali se nesumnjivo može čuti sve ono u čemu gosti uživaju. Na repertoaru kafane Nesanica nema tamburaša, već muzički program uvek ispunjavaju bendovi, koji su veliki profesionalci i svoj posao obavljaju sa puno ljubavi, što se uostalom i vidi, sudeći po uvek fantastičnoj atmosferi. Muzički program je vrlo pažljivo biran, tako da i veliki poznavaoci kvalitetne muzike mogu ovde da se provode.

kafana Nesanica

Fotografisano u Kafana Nesanica

Rezervišite svoje mesto u kafani Nesanica. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Nesanica.

 

beogradnocu.com