vesti

Branka Black Rose na otvaranju kluba Black Ice.

Juče je otvoren novi prestonički gigant moderni i urbani klub Black Ice. Atmosfera na otvaranju je bila na najvišem mogućem nivou i svu su uživali u predivnom ambijentu i iznenađenjima koje je menadžment kluba Black Ice upriličio za svoje najdraže goste.

klub Black Ice

 Fotografisano u Klub Black Ice

Juče su na otvaranju senzacionalnog kluba dobar provod potražile i mnoge poznate ličnosti među kojima i Igor Starović koji je deset godina pevao sa grupom Divlji Kesten sa kojom je sniimio 5 albuma iza kojih su ostali hitovi: "Suze krijem, same teku", "Ti si moja muzika", "Kristina", "Zorane, Zorane", "Gori, gori", "Ni sunca ni kiše" "Nataša" i još mnogi drugi. 2002. godine, Igor započinje solo karijeru koju je najavio pesmom"Hajde na sto". To je jedna od devet pesama na albumu "Ujed ljubavi". Učestvovao je i u reality-ju Farma koji je zamalo za Igora bio fatalan, ali se na sreću sve dobro završilo. U prelepom klubu Black Ice sinoć je uživao još jedan ex farmer Danimir Vajs koji je najpopularniji bio 90-tih godina, kao i Igor Todorović poznatiji kao Dr Iggy koga publika retko kad ima prilike da vidi u medijima, jer od 2002 godine nije aktivan u oblasti muzike po kojoj ga kao popularnog pevača poklonici dance ere pamte.

klub Black Ice

 Fotografisano u Klub Black Ice

Svakako najveću pažnju među svim gostima izazvala je zanosna Branka Milijančević široj javnosti poznata kao Branka Black Rose, koja je nadimak dobila po plišanoj ruži sa kojom je izvela svoj prvi nastup u jednom od noćnih klubova. Inače Branka Black Rose po noćnim klubovima nastupa od 2002. godine i ima čak i svoju šklolu muško-ženskog striptiza.

Klub Black Ice svojim savršenim koncepctom koji gravitira između bara i kluba sinoć je oduševio sve pristupe ovaj inovativni klub svim svojim gostima priredio je otvaranje za pamćenje i po fotografijama koje smo upriličili za vas vidi se da je bilo zaista sjajno, što je samo odličan uvod u ono što vas od kluba Black Ice tek čeka, a to su žurke bez prestanka, sjajna atmosfera uz Diesel, house, malo komercijale, Hip-Hop, R'nB, pa čak i Salsu i to nije sve što će vas sačekati u fantastičnom klubu Black Ice novom brendu Beograda gde vas očekuje veoma ljubazno osoblje koje ispunjava svaku vašu želju, fantstične žurke i naravno, vaše dobro raspoloženje jer ste vi kruna na kojoj svoj kvalitet gradi već besprekorni klub Black Ice.

klub Black Ice

Fotografisano u Klub Black Ice

U Klubu Black Ice sve buduće večeri će proteći u fantastičnom raspoloženju i tako će biti dok god bude postojao noćni život Beograda koji je uveličan za još jedan sjajni klub koji je već na prvo "slušanje" zadobio sve vaše simpatije, fantastični i neponovljivi potpuno urban i fensi klub Black Ice čiji eterijer je u svojoj jednostavnosti veoma zanosan, izuzetno prostran i pruža vam mogućnost uživanja za velikim šankom koji se prostire duž čitavog kluba, tu su i visoki crni stolovi i prelepi kožni separei. Kvalitetan zvuk koji je presudan za dobru žurku čeka svaki vaš budući provod u genijalnom klubu Black Ice. Treba samo da dođete i upoznate se sa vašim omiljenim mestom za svaki naredni izlazak. Večeras u fantastičnom klubu Black Ice vaš provod će zadobiti novu dimenziju uz R'n'B Veče -i Dj Play-u.

klub Black Ice

Fotografisano u Klub Black Ice

Započnite druženje sa klubom Black Ice i rezervišite neponovljive momente putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com