Beograd, Poznati, River, Splavovi, vesti

Poznata pevačica Milica Pavlović nastupala je proteklog utorka na splavu River dok je paklena atmosfera, zahvaljujući njoj, vladala čitavo veče. Brojne kolege i prijatelji popularne pevačice su svojim prisustvom odlučili da je podrže na održanom nastupu, pa su zajedno sa njom lumpovali do zore. Među prisutnima su bili i Saša Kapor i njegova supruga Nikolina, Darko Lazić, koji je takođe došao u pratnji svoje lepše polovine - Ane Stević.

sasa kapor i nikolina

Fotografisano na Splavu River

darko lazic ana stevic nikolina kovac -kapor

Fotografisano na Splavu River

Ovoj spektakularnoj žurci nije odolela ni Miličina koleginica, Aleksandra Prijović, koja se, u društvu svog dečka Filipa Živojinovića fantastično provela.

aleksandra prijovic i filip zivojinovic

 Fotografisano na Splavu River

Prisutni su, takođe, bili još i Katarina Živković, Ljubomir Perućica, Milan Dinčić Dinča i Sandra Valterović, poznatija kao Sexy Sandra. Zaista sjajna ekipa za opasno dobru žurku do jutra, kakva je ova i bila!

katarina zivkovic

Fotografisano na Splavu River

ljubomir perucica

Fotografisano na Splavu River

dinca

Fotografisano na Splavu River

Budite i vi u društvu poznatih u nekom od narednih dana! Obezbedite sebi i svojim prijateljima nezaboravan provod i rezervišite vaše mesto na vreme! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

sexy sandra

Fotografisano na Splavu River

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com