Tri Promila, vesti

Bucka sa Ortacima u provodu.

U kafani Tri Promila je sinoć pevao bend Ortaci i privukao zanimljiva lica da se zajedno sa njima uz najbolju pesmu. Tako je i naša poznata pevačica Slađana Đorđević Bucka odabrala da se sa Ortacima u kafani Tri Promila provede baš onako kafanski. Bucka je učestovala u Zvezdama Granda i tamo ostala upamćena pre svega po sjajnim glasovim mogućnostima jer je reč o školovanom glasu, a i po stajlingu i kompletnoj pojavi koju je publika dočekala sa velikim simpatijama.

kafana Tri Promila

 Fotografisano u Kafana Tri Promila

Bucka se pored pevanja bavi i frizerskim poslom, a radila je i kao muzički urednik na nekim domaćim televizijama. Publika veoma voli njene pesme ''Ne radi mi to'', ''Srno malena'', ''Druže moj'' i druge. Bucka je neko ko publiku osvaja šarmom i pozitivnim duhom i o njoj će se još mnogo pisati.

Kafana Tri Promila je uvek kafana najboljeg raspoloženja tako je bilo i sinoć veselo i vatreno, svi su gosti pevali sa njaboljim bendom Ortaci koji zaista zna šta je posao zabavljača i to radi maestralno. Kafana Tri Promila uvek ima puno iznenađenja za svoje goste, cene su prijateljske, usluga odlična, a uživanje uz najbolju muziku u prelepom kafanskom enterijeru sve što je potrebno da zabava bude potpuna, a večernji izlazak neponovljiv.

kafana Tri Promila

 Fotografisano u Kafana Tri Promila

Tako će biti i večeras na Dan žena gde će sve dame moći maksimalno da se opuste i uživaju u svom danu uz Tri Promila Bend koji će se postarati da momci bace sve emocije na sto i da se vesele i pevaju za svoje lepše polovine jer uz pravog muškrca uvek ide lepa i sposobna žena koja je zaslužila da se proveseli i lepo provede, a neka to bude baš u kafani Tri Promila.

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Kafana Tri Promila je odličan izbor za svaki izlazak, jer vam je ovde dobar provod ide uz doživotnu garanciju. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd. Vidimo se večeras u kafani Tri Promila da otpevamo zajedno po koju pesmu onu pravu kafansku, da imamo uspomenu za našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com