Gaučosi, vesti

Budite među najboljima - dođite u Gaučose.

U srcu Dorćola, ispod Kalemegdanske tvrđave, smešten je najbolji klupski provod Beograda, Gaučosi. Enterijer i eksterijer lokala, podseća malo na one stare dobre filmove visoko produkcije i scenu kada na vrata ulazi najopasniji momak u gradu i prvo razgleda lokal i u svoj svojoj veličini prilazi nekom od stolova.

klub Gaučosi

Fotografisano u Klub Gaučosi

Gaučosi nisu samo filmsko ostvarenje oni su i više od toga, u zimskom delu sezone ovaj senzacionalni klub može da primi više od 700 ljudi, a gosti ne moraju da brinu o parkingu jer je menadžment kluba Gaučosi mislio na sve, te tako klub ima veliki parking.

Zidovi od cigle, drveni nameštaj i kovano gvožđe, fantastično osvetljenje, video zid i izdignuta bina za kraljeve dobrog zvuka, samo su deo onog što vam Gaučosi pružaju, jer kada se pomene ime ovog kluba, odmah se pomisli na najbolji klupski provod u gradu.

klub Gaučosi

Fotografisano u Klub Gaučosi

O klubu Gaučosi u Beogradu, kruže razne priče. Tu smo upoznali najzanimljivije ljude, najlepše devojke, mnogo stranaca koji su po dolasku u Beograd odmah čuli za ovo fantastično mesto i svratili da vide da li je to baš tako kako se priča, isti ti sa istim žarom i oduševljenjem i dan danas dolaze baš u Gaučose.

Posebnu notu klubu Gaučosi daje uvek najbolja muzika. To su izvođači za koje se pubika zaista veže i istinski voli. Menadžment kluba Gaučosi zna šta je najbolje i nikada u odabiru muzičkog repertoara nisu omanuli o čemu svedoči i horda obožavalaca ovog kluba.

Petkom u Gaučosima samo za vas nastupa Cuban Night - Live Band & Dj. Šarm provoda sa dušom i ni malo lakom istorijom i harizmom jednog neponovljivog naroda smešten je u taj unikatni zvuk. Petkom se u Gaučosima ne samo igra i peva tu se žive čitave male priče koje ovaj klub izdvajaju od svih i zato se on istinski voli.

klub Gaučosi

Fotografisano u Klub Gaučosi

Suzana Dinić i Scandal Bend su subotom, to je veoma poseban dan, na izdignutoj bini pod mlazom fantastiče svetlosti prelama se najbolja muzika u gradu i emociju nezaboravnih noći nesebično deli sa svakim svojim gostom. Ovaj ritam pokreće na igru, budi ono najbolje u vama i zato se na pomen kluba Gaučosi svima pomalja osmeh na licu. Putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online rezervišite provod u klubu koji se voli klubu Gaučosi.

 

beogradnocu.com