Sokače, vesti

Budite sigurni da ovom mestu nećete odoleti.

Ko god kaže da sreda nije idealan dan za provod, vara se! Dokaz toga jeste nastup sjajnih izvođača, Slobe Đurkovića i Jelene Gerbec, koji nastupaju upravo u sredu 26. februara u kafani Sokače. Pri samom pominjanju njihovih imena prva asocijacija je neponovljivi provod i žurka do ranih jutarnjih časova.

kafana Sokače

Fotografisano u Kafana Sokače

Šarmantni Slobodan Đurković oduševiće vas i ovim svojim nastupom. Prvi kontakt sa televizijom imao je u 20. godini kada se prijavio i za takmičenje pevača amatera, gde je uspeo da uđe u prvih 60 kandidata. Godinu dana kasnije se prijavio na takmičenje „Zvezde Granda“ koje se emitovalo na televiziji Pink i plasirao se na televizijsko takmičenje, gde je i stekao veliku popularnost. On se predstavio u najboljem svetlu i ima veliki broj fanova, koji se na njegovim nastupima rado provode.

kafana Sokače

Fotografisano u Kafana Sokače

Pevačica Jelena Gerbec, takođe “Zvezda Granda” nesumnjivo će vas ostaviti bez daha. Ova harizmatična devojka iz nastupa u nastup dokazuje da njena karijera tek počinje, odnosno da od nje možemo očekivati mnogo više. Izvanredan izgled, specifičan stil i zaista fenomenalni vokal ono su što Jelenu čini zuzetno traženom. Energija koju prenosi na publiku je neverovatna, stoga su svi njeni nastupi izuzetno posećeni. Njena brojna publika obožava njene hitove kao što su “Vreme za nevreme”, “Nek ti bude”, kao i numeru “Na na na”, koju potpisuju i dj Erke i E-one.

kafana Sokače

Fotografisano u Kafana Sokače

Ne propustite najbolje prestoničke žurke, već rezervišite svoje mesto na vreme u kafani Sokače. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra, odnosno pozivom na broj 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja na ovom izvanrednom mestu. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog velikog interesovanja.

A u iščekivanju ovog događaja, pogledajte našu galeriju fotografija koja će vas nesumnjivo inspirisati da mesta koja za vas izdvajamo iz bogate prestoničke ponude postanu deo vaše rutine. Ukoliko nas budete redovno pratili, prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com