Najave, vesti

Budite u odabranom društvu.

Splav Amphora je jedno od najsofisticiranijih mesta ovakvog tipa u gradu. Ovo je mesto na kom ćete se odlično provesti i uvek tražiti da se vratite u okrilje najbolje zabave koja je na splavu Amphora uvek broj jedan.

splav Amphora

 Fotografisano na Splav Amphora

Ovde je sve smišljeno da se maksimalno uživa da i provod bude odličan, tako i za ovaj vikend na splavu Amphora čeka vas pregršt iznenađenja i odlične zabave koja će uvek mamiti na više.

U petak na fenomenalnom splavu Amphora nastupa Euroexpress bend odlični zabavljači koji će vam šmek finih nota dočarati na jedan prijemčiv način i učiniti da se opustite i istinski uživate kako niste nikada do sada.

splav Amphora

 Fotografisano na Splav Amphora

Euroexpress bend na splavu Amphora nastupa i subotom odlična emocija Pop, Rock, Evergreen Cool Jazz-a uvek je sa vama na splavu Amphora koji donosi zabavu za najprefinjenije društvo koje ume da prepozna i ceni prave vrednosti.

splav Amphora

Fotografisano na Splav Amphora

Splav Amphora je magija noćnog života. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com