Plastic, vesti

Buzz and Bangover.

Sve najposećenije žurke house muzike preseliće se u klub Plastic kada ćete doživeti jednu potpuno ultra urbanu eru beogradskog clubbinga. U sredu, tačnije večeras, 05. februara u klubu Plastic očekuje vas još jedan Buzzin' u ovoj zimskoj sezoni. Samo večeras, “14 years of Buzzin`”, dok će za muziku biti zadužen Buzzin’ dvojac Dj Ike & Dj Prema – Bad Brothers.  Kako je bilo prošle nedelje možete pogledati u galeriji fotografija na našem portalu.

klub Plastic

Fotografisano u Klub Plastic

U četvrtak, 06. februara, spremite se za žurku Bangover Vol.1 sa fenomenalnim Tom Gepard-om, Oakich-om i Dj Erick Kasell-om. Dj Oakich aka Nikola Đokić i Tom Gepard aka Miloš Vukičević, čine mlad i talentovan duo posvećen elektronskoj muzici. Svoje prve muzičke korake započinjali su u različitim delovima Evrope, a njihova zajednička interesovanja spojila su ih u srpskoj prestonici. Ove klubske sezone Beograđani će imati tu čast da svakog četvrtka u klubu Plastic uživaju u njihovim sjajnim nastupima, baziranim na Electro/Progressive/Big Room/Dutch House/Dubstep zvucima. Upoznajte Toma Geparda i DJ Oakicha ovog četvrtka u prostorijama nezamenljivog kluba Plastic!

klub Plastic

Fotografisano u Klub Plastic

Petak 07. februar, biće u znaku ultimate Groove-a sa DJ timom koji čine DJ Meex i DJ Mirko i Vodka & Caviar žurkom. Ova dva poznata disk džokeja prepoznatljivi su po tome što već 7 godina nastupaju back 2 back. Njihovi setovi prošarani su različitim stilovima elektronske muzike od deep, funky i club house-a, pa sve do electro i minimal zvukova. Nastupali su u svim respektivnijim beogradskim klubovima. Protekle godine, angažovani su i širom Srbije u okviru Tuborg Green Spot turneje, dokazujući time da je dobar provod moguć i sa domaćim disk džokejima.

klub Plastic

Fotografisano u Klub Plastic

Kao dosadašnji vrhunac njihove karijere treba izdojiti setove koje su radili sa David Guetta-om i Armand Van Helden-om, na Kalemegdanu odnosno EXPO Centru, pred više od 5000 ljudi.  Od 2008. Mirko i Meex su deo Selected DJ's organizacije. Mainstream Preassure i Bad Brothers, Dj Ike & Dj Prema prirediće vam ponovo fenomenalno veče u subotu 08. februara, jer u klubu Plastic, žurka nikad ne prestaje!

Budite i vi deo najboljih žurki! Rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način i naravno besplatno, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com