Plastic, vesti

Buzzin' around.

Sa uvek zanimljivim repertoarom, klub Plastic je uvek ispred drugih, a taj kvalitet ima bogatu tradiciju koja traje više od decenije. Sutra veče u klubu "zapadnjačkog" stila za vas je upriličeno Buzzin' Ladies Night Miss Independent party DJ Ike i DJ Prema, a to znači da će ovde zadovoljstvo pronaći i ona probirljivija garnitura iskusnih ljubitelja klupskih provoda.U četvrtak u sjajnom klubu Plastic čeka vas još jedna ništa manje savršena žurka i to Bangover vol. 2 Tom Gepard Oakich i Erick Kasell, koja će vas podsetiti na savršenstvo svetskih manifestacija koje svoje najurbanije prenose u srce Beograda u klub Plastic.

klub Plastic

Fotografisano u Klub Plastic

Klub Plastic je čuven i po tome što je hodnikom povezan sa klubom Mint i iz jednog kluba se može direktno ući u drugi, iako svaki ima zaseban ulaz. Mada su povezani, klubovi puštaju različitu muziku, te tako vikend u Plasticu može biti pravi izbor za najprobirljivije muzičke ukuse, sa jedne strane imate funk, deep, progressive, acid jazz koje vam nudi Mint, dok se u nikad boljem klubu Plastic smenjuju pop, r’n’b, house i mashup varijante.

klub Plastic

 Fotografisano u Klub Plastic

U klubu Plastic vas u petak čeka Kiss the Night Oysha, Marko i Meex i specijalni gosti koji će još jednom potvrditi titulu najurbanijeg i najtraženijeg provoda u gradu, kakav možete pronaći u dobro poznatom klubu Plastic, dok vas u leglu andergraund elektro žurki koje kreira klub Mint čeka MKDSL sa specijalnim gostima, što je užitak koji se ne sme propustiti.

Subota je ništa manje primamljiva, klub Plastic alfa i omega svih klupskih žurki Beograda priprema Mainstream Pressure, uz DJ Ike-a i DJ Premu čije umeće će vam preneti šmek najposećenijih svetski klubova i vibracije najboljih party-ja u klupski prostor Beograda koji obožavate, dok u klubu Mint imate mogućnost da okusite Buggin' Out veče uz Torisa Badića i Phunkmode.

klub Plastic

Fotografisano u Klub Plastic

Klub Plastic je žurka sa koje nećete želeti nikada da odete, besplatnu rezervaciju ovog specijalnog osećaja koji objedinjuje sve party-je sveta na jednom mestu možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Svetla Plastica prijaju i nama, a duh kolektivno pozitivne ludnice koji se projektuje u klubu Plastic je baš ono što nam svima nedostaje, vidimo se!

 

beogradnocu.com