Plastic, vesti

Buzzing and Bangover u beogradskom New York-u.

Ne propustite i ove nedelje jedno od omiljenih okupljališta ljubitelja urbane scene u Beogradu, klub Plastic. Pored vrlo zanimljivog repertoara, koga karakterišu česta gostovanja domaćih, kao i poznatih svetskih DJ-eva i izvođača, u Plasticu vas očekuje atmosfera i provod na zavidnom nivou.

klub Plastic

Fotografisano u Klub Plastic

Ove srede, odnosno 26. februara, očekuje vas Buzzin’ Party uz Dj dvojac- Dj Ike i Dj Prema koji redovno postavljaju nove standarde u beogradskom noćnom životu.

Zagrevanje počinje... Nemojte stajati sa plesanjem i đuskanjem, jer, već narednog dana, u četvrtak 27.februara sledi Bangover vol. 4 sa fantastičnim Tom Gepardom, Oakich-om i Erick Kasell-om. Klub Plastic vam sasvim sigurno garantuje odličnu žurku i provod bez prestanka.

Ako uživate u mashup-u, house i RnB muzici, ne smete propustiti ni petak 28. februar, kad se selimo na Manhattan sa specijalnim gostima koje vam nećemo otkriti. Usudite se da provedete nezaboravne noći i obavezno dođete u klub Plastic, jer se žurke iz Plastica prepričavaju danima. Pozitivna energija, sjajna ekipa i zvuk koji pokreće, obećavaju fenomenalan provod do ranih jutarnjih časova. Iste večeri sledi MKDSL sa dodatnim gostima koji će vas iznenaditi.

klub Plastic

Fotografisano u Klub Plastic

I subotom je centralno mesto klupskog provoda upravo klub Plastic koji nudi savršeno mesto za najslobodnije igranje, provod sa prijateljima ili dragom osobom. Iz nedelje u nedelju dobra muzika dominira spektakularnim večerima, a provod traje do jutra.

Prepustite se visokom pritisku, odnosno Mainstream Pressure žurci u subotu,prvog dana marta meseca, kad će početak večeri razbiti Dj Ike i Dj Prema, da bi potom Toris Badić i Nemanja Bošković zauzeli pozicije za Buggin’Out i drugu polovinu večeri.

Poslednjih godina klub Plastic je postao simbol novog standarda u beogradskom noćnom životu. Naročito je omiljen među strancima zbog "zapadnjačkog" stila uređenja samog kluba, kao i tematskih i žanrovski raznovrsnih žurki koje se u njemu održavaju.

klub Plastic

Fotografisano u Klub Plastic

U samom centru Beograda, na obodu kruga ‘Dvojke’, četiri večeri u nedelji čekaju vas žurke koje često traju i posle zore, pošto gosti najčešće ne žele da odu.

Fotografije iz popularnog prestoničkog kluba Plastic možete pogledati u našoj galeriji. Na njima ćete moći da vidite samo delić onoga što vas očekuje na najavljenim žurkama. Rezervacije, kao što već dobro znate, možete izvršiti na vašem omiljenom portalu- beogradnocu.com, i to vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44, kao i novog dodatnog broja 063 34 34 33 ili Online.

 

beogradnocu.com