Poznati, vesti

Cabaret Rose: Damir Handanović, Darija i mnogi poznati uživali u odličnom provodu. U novootvorenom prestoničkom klubu, sinoć je bilo ludo i nezaboravno.

Poznati uzivali u Cabaret Rose.jpg2

Fotografisano u klub Cabaret Rose 

Provereno dobra ekipa sa letnjeg splava Jimmy's ugostila je u zimskoj varijanti kluba Cabaret Rose mnoge poznate ličnosti. Sreli smo i mladog hitmejkera Damira Handanovića, koji je omiljen među našim pevačima, pa tako komponuje za Cecu, Anu Nikolić, Mayu, Milana Stankovića i mnoge druge.

Poznati uzivali u Cabaret Rose.jpg1

Fotografisano u klub Cabaret Rose 

Darija Stanojević je zabavljala publiku odličnim izvođenjem pesama, a u pauzama se provodila sa društvom. Teodora Baković je takođe nastupala sinoć, vidno raspoložena zvog odlične atmosfere. Sreli smo i Ćema, koji je uživao sa prijateljima, a posebna poslastica za oči bio je performans Dunje Flash, koja je igrom "zapalila" klub Cabaret Rose.

Poznati uzivali u Cabaret Rose.jpg3

Fotografisano u klub Cabaret Rose

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com