Beograd, Cache, Restoran, vesti

Restoran Cache nosi naziv po francuskoj reči koja u prevodu znači skriveno, zavučeno. Nalazi se u skrivenom kutku Humske ulice, u prelepom delu Beograda, preko puta Partizanovog stadiona, skriven od radoznalih pogleda prolaznika, na mestu nekadašnje kultne kafane Zlatiborac. Cache ima ušuškanu baštu sa udobnim stolicama i velikim barom, u kojoj je pravo uživanje sedeti po lepom vremenu. U dnevnoj varijanti akcenat je na gastronomskom užitku, dok se uveče Cache pretvara u klub zamišljen kao uvertira za noćni izlazak.

Restoran-Cache-enterijer2

Fotografisano u restoranu Cache

Restoran internacionalne kuhinje Cache je jednostavno drugo ime za dobar zalogaj. U ponudi su italijanska jela, američki specijaliteti, od kojih se posebno izdvajaju BBQ rebarca i burgeri, azijska i meksička jela. Kada je domaća kuhinja u pitanju možemo izdvojiti mariniranu jagnjetinu ispod sača sa krompirom u kajmaku i dimljenu kolenicu sa crvenim kupusom i krompirom u kajmaku. Na kraju obroka zasladite se uz krambl od kruške ili američku pitu sa borovnicama, a sve to zalijte nekim od najfinijih svetskih vina. Svakog dana kuhinja i ambijent restorana Cache na Vas će ostaviti poseban utisak, a iskusni kuvari ispuniće svaku Vašu želju.

Restoran Cache puno pažnje poklanja gostima i u pogledu noćnog života, kao uvertira za dalji izlazak. Svakog četvrtka, petka i subote očekuje Vas živa svirka benda u punom sastavu.

Restoran-Cache-enterijer3

Fotografisano u restoranu Cache

Pogledajte čitavu ponudu restorana u Beogradu ovde

Ne propustite ova neponovljiva dešavanja! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 i 063 34 34 33 ili Online.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com