vesti

Carske dame u Carskom Lovu.

U Carskom Lovu, jednom od najpopularnijih klubova u gradu u petak nastupa Mirjana Mirković.  Mlada i talentovana “Zvezda Granda” napraviće odličnu atmosferu, a brojni posetioci koji su je slušali tvrde da zabava traje do jutra, kako zbog Mirinog dobrog glasa, tako i zbog njene lepote.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Klub Carski Lov je, interesantno mesto u etno stilu, pružiće vam provod kakav do sad niste sretali. U preuređenom enterijeru, podređenom vašem maksimalnom uživanju, moći ćete da uživate uz kvalitetnu muziku, i cene prilagođene svačijem džepu.

Pevačica Mirjana Mirković koja će vas zabavljati večeras, učestovala je u “Zvezdama Grada”, kako prošle, tako i 2005 godine kad nije ušla u finale. Za kratko vreme postala je veoma tražena i popularna pevačica. Takođe je nastupala sa "XL" bendom i KUD "Abrašević". Nastupi ove mlade pevačice su i više nego dobro posećeni, a večeras samo u klubu Carski Lov imate priliku da se u to i uverite.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Ukoliko propustite nastup Mirjane Mirković, u subotu možete uživati uz pevačicu Marinu Tadić! Dobro poznata pevačica svoj prvi album je izbacila tokom 2009 godine, a jedna od najzvučnijih pesama sa tog albuma je “Još sam ona stara” sa kojom je ostvarila veliku popularnost.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Klub Carski Lov predstavlja idealno mesto za vaš provod ukoliko ste ljubitelj dobre muzike i žive svirke, a ovaj petak je dan koji ne smete propustiti!  Fotografi portala beogradnocu.com rado se provode u ovom lokalu fotografišući vaše najinteresantnije momente, tako da u našoj galeriji možete pronaći dokaze o najboljem provodu u gradu koji vas ovde očekuje. Rezervacije za sva dešavanja u klubu Carski Lov možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice, preko našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com