vesti

Carski provod u Carskom Lovu.

Za sve one koji žele da unesu malu promenu u svoje rutinske izlaske, klub Carski Lov na Adi Huji je idealno rešenje. Uz veoma kvalitetnu muziku i dosta dobrog raspoloženja, provod u ovom etno ambijentu je zagarantovan.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

U petak u klubu Carski Lov svoj nastup održaće atraktivna pevačica Rada Sarić.  Ova popularna zvezda Granda poznata je po svojim vatrenim nastupima. Sarićeva je poslednjih meseci dosta tražena po klubovima, ne samo zbog izuzetnog glasa, već i zbog spektakularne atmosfere koju pravi. Prelepa pevačica učiniće da vam petak bude veče za pamćenje.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Posebnu čar vašem provodu u klubu Carski Lov daće neponovljivi miris Dunava, koji će učiniti da se maksimalno opustite. Vašem provodu, pored izuzetnosti lokacije ovog kluba, doprineće i vrhunsko osoblje, kao i vrlo pristupačne cene.

U subotu, 30. novembra za vaš neverovatan provod pobrinuće se još jedna šarmantna mlada dama - Ana Sević. Njena profesionalna muzička karijera počela je 2010. god. kada se na nagovor njenih bližnjih prijavila za audiciju ZG. Sledeće godine snimila je svoju prvu pesmu “Sad je kasno”, a potom je učestvovala na Grandovom festivalu sa numerom “Ko naučen” koja je za kratko vreme postala veliki hit.

klub Carksi Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

U našoj galeriji fotografija možete pogledati kako izgleda provod u klubu Carski Lov, nakon čega ćete sigurno biti inspirisani da sebi i svojim prijateljima priredite jedno takvo jedinstveno uživanje.

Rezervacije za sva dešavanja u klubu Carski Lov možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite najbolji , “Carski” provod !

 

beogradnocu.com