vesti

Carski provod u klubu Carski Lov.

Petak 27. decembar, kao i subotu 28. nesumnjivo će obeležiti Milano Bend. Ovaj izvanredan sastav nudi vam spektakularan provod u klubu Carski Lov, koji tokom čitave sezone predstavlja jedno od vodećih prestoničkih mesta za izlazak. Očekuje vas sjajna atmosfera, uz pristupačne cene, raspoložene goste i dosta energije.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Klub Carski Lov nikada vas nije izneverio, pa neće ni ovog vikenda kada vam priprema fenomenalno uživanje. Uz Milano Bend provešćete se fantastično, uz širok muzički repertoar, koji će vas garantovano oduševiti. Na repertoaru ovog sastava će biti hitovi zabavne i narodne muzike, kao i sve ono što izvođače u trenutku inspiriše, ili ono u čemu gosti posebno uživaju. Ono što je garantovano dobar provod ne izostaje, a vaše je samo da ga ne propustite.

klub Carski Lov

 Fotografisano u Klub Carski Lov

Inače, klub Carski Lov ima izvanrednu ponudu za vaš doček 2014. godine. Naime, cena karte po osobi iznosi 50 evra, a karta obuhvata all inclusive ponudu, odnosno konzumiranje svih domaćih pića tokom čitave večeri, kao i bogatu trpezu. Na proslavi novogodišnje noći takođe će vas zabavljati fantastični Milano bend. Ne propustite zagrevanje pred Novu godinu, kako biste prvi saznali šta vas na samom dočeku očekuje.

U našoj galeriji fotografija možete pogledati kako izgleda provod u klubu Carski Lov, nakon čega ćete sigurno biti inspirisani da sebi i svojim prijateljima priredite jedno takvo jedinstveno uživanje. Fotografi portala beogradnocu.com takođe će se provoditi sa vama i beležiti najinteresantnije trenutke vašeg provoda.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Rezervacije za petak i subotu, kao i za sva dešavanja u klubu Carski Lov možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite provod uz Dunav! Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog velikog interesovanja koje vlada za ovaj popularni beogradski klub.

Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za izlaske.

 

beogradnocu.com