vesti

Carski provod uz Zvezde Granda.

U prestoničkom klubu Carski Lov do kraja nedelje očekuju vas spektakularna dešavanja, koja ne smete propustiti! Fantastičan muzički repertoar, besprekorna usluga i najlepše Beograđanke učiniće da vaša noć u klubu Carski Lov bude neponovljiva.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Petak 17. januar rezervisan je za najluđi provod koji će obezbediti fenomenalni Nikola Bardak , u pratnji Benda. Ne propustite jedinstven prestonički provod. Očekuje vas nenormalna količina energije i repertoar koji će vas garantovano oduševiti.

Samo dan nakon Nikole Bardaka, u subotu 18. januara, u klubu Carski Lov nastupiće Marina Stankić, Nemanja Maksimović i Primera Bend. Marina Stankić, atraktivna pevačica iz takmičarskog šoua “Zvezde Granda” koji se emituje na televiziji Pink učiniće da se provedete nezaboravno. Tome će naravno doprineti i harizma i šarm Nemanje Maksimovića, kao i neverovatna uigranost i profesionalnost Primera Benda.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Klub Carski Lov predstavlja potpuno drugačije uživanje u odnosu na sve na šta ste navikli u Beogradu. Nalazi se na Adi Huji, i predstavlja vrlo specifično mesto lovačkog duha, sa eksterijerom i enterijerom urađenim po ugledu na najbolja evropska mesta u etno stilu.

U našoj galeriji fotografija možete pogledati kako izgleda provod u klubu Carski Lov, nakon čega ćete sigurno biti inspirisani da sebi i svojim prijateljima priredite jedno takvo jedinstveno uživanje. Fotografi portala beogradnocu.com takođe će se provoditi sa vama i beležiti najinteresantnije trenutke vašeg provoda.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Rezervacije za petak i subotu, kao i za sva dešavanja u klubu Carski Lov možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite provod uz Dunav! Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog velikog interesovanja koje vlada za ovaj popularni beogradski klub. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za izlaske.

 

beogradnocu.com