vesti

Čeka vas carski vikend.

Carski provod je baš ono što vam treba, a to možete pronaći samo u klubu Carski Lov i ni u jednom. Reč je o klubu s kojim vredi podeliti svaku svoju životnu radost, jer će on znati kako da je pesmom oboji. U klubu Carski Lov sve je autentično i po malo mistično, tako je i sa repertoarom. U petak na ovom mestu vaše veselje udvostručuju Marina Stankić, Nemanja Maksimović i Primera Bend, ovi vrhunski izvođači veseljem će obojiti svaki vaš trenutak proveden. Klub Craski Lov u petak će biti najveselije mesto u gradu i pre nego što nam poverujete to obavezno proverite. Marina Stankić, Nemanja Maksimović i Primera Bend pročitaće vaš muzički kod i otvoriti vam dušu svih nezaboravnih provoda, pa vi ostanite ravnodušni, ako ikako budete mogli.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Klub Carski Lov je etno carstvo napravljeno za vas i podređeno vašem istančanom ukusu. Sa ovim klubom i svime što on nudi greške nema. Slobodan Đurković, mlada Zvezda Granda, sa vama je subotom, što je posebno veseo dan u klubu Carski Lov, u kom vaši provodi nisu samo carski nego i originalni i neponovljivi. Klub Carski Lov i kreator sjajne atmosfere Slobodan Đurković, ulepšaće vaše najlepše životne trenutke, sa klubom Carski Lov ćete i pevati i voleti.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Svaki vikend u klubu Carski Lov je zaista fantastičan. Carski Lov je klub u koji ste uvek dobro došli i koji se svakom vašem povratku iz srca veseli. Zato nemojte mnogo oklevati, ako ste se ikada pitali gde se krije ključ svih tajni koje Dunav čuve i koje će vas promeniti za život ceo, odgovor leži u klubu Carski Lov, ali mi vam ga ne možemo otkriti, sami morate doći po njega.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Klub Carski Lov je samo vaš izbor da vikend provedete sa najboljima. Besplatne rezervacije možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najnovije i najatraktivnije informacije o noćnom životu Beograda, u čiju verodostojnost se možete uveriti i u našoj galeriji fotografija.

 

beogradnocu.com