Kod Glumca, Najave, vesti

U nedelju 25. oktobra Veče starih pesama u kafani Kod Glumca učiniće nezaboravnim Ćemo i Dušica Grabović, koji će se pobrinuti za što bolju atmosferu.

Spektakl uz najbolje pop/folk hitove je zagarantovan, a vaše je samo da ga ne propustite! Sve čari boemskog provoda čekaju na vas! Vidimo se na najboljoj žurki u gradu!

kafana-kod-glumca-devojka1

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

Za utorak 27. oktobar očekuje vas Veče sa prijateljima: Dunja Popović, Boris Stjepanović i Nikola Bjelogrlić, dok je sreda 28. oktobar rezervisana za jedisntveni Akustik Bend i Ivana Bojanović. Ova imena garatuju nezaboravnu noć i vrelu atmosferu!

kafana-kod-glumca-devojka

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

kafana-kod-glumca-masa

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com