Poznati, Sevdah, vesti

I dok se u medijima piše o obnavljanju i ponovnom raskidu veze između Maše Terzić i Veljka Ražnatovića, zbog toga što je ćerka Zvezdana Terzića uvredila Veljkovu sestru Anastasiju, Cecina mezimica se ne obazire na to već uživa u čarima noćnog život. Po svemu sudeći, poslednjih meseci, ona redovno bira kafanu Sevdah za svoj ludi provod, a ovog puta izašla je sa sestrom Tarom.

sevdah

Fotografisano u Kafana Sevdah

Popularna kafana Sevdah očigledno ispunjava najviše standarde kafanskog provoda, pa je posećuje sve veći broj ljudi! Među velikim brojem ljubitelja ove kafane bili su i Veljko i Anastasija Ražnatović, a sinoć se samo njegova sestra zabavljala. Ovo nije prvi put da Anastasija dolazi, pa možemo slobodno zaključiti da joj je Sevdah jedno od omiljenih mesta za izlazak! To nije ni čudo, pošto pored prelepog ambijenta, ova kafana može da se pohvali i odličnom, kvalitetnom muzikom, kao i sjajnom atmosferom!

sevdah

Fotografisano u Kafana Sevdah

Ćerka Svetlane Ražnatović je uživala i prosto blistala u kafani neprestano se smejući, a kako i ne bi kad je zaljubljena do ušiju u svog momka, Mašinog brata, Kostadina Terzića. Njih očigledno ne brine svađa između Maše i Veljka, oni sijaju od sreće.

sevdah

Fotografisano u Kafana Sevdah

Dođite i vi da zavirite u pravo mesto za istinski sevdah i to u Sremskih Odreda 1. Rezervišite vaše mesto u kafani Sevdah gde izlaze poznati, i gde je provod uvek najbolji! Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44,063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najnovije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod.

 

beogradnocu.com