Pivnica Ispod Mosta, vesti

Četiri godine sa vama, idemo dalje.

Ove subote, 8. marta, kafana Pivnica Ispod Mosta slavi svoj četvrti rođendan. Ovo sjajno utočište piva ispod Brankovog mosta na Dan žena, 8. marta, obeležiće četiri godine svog postojanja. Tim povodom, kafana je pripremila mnogo iznenađenja i sjajnu muziku.

Dođite da proslavite ovaj divan dan, ceo dan, sa Pivnicom Ispod Mosta! Osoblje kafane vas čeka raširenih ruku. Ne propustite!

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Za sjajnu rođendansku atmosferu pobrinuće se izuzetni orkestar “Komšije”, fantastičnih muzičkih i glasovnih mogućnosti koji će vas razveseiti i držati na nogama čitavo veče. Na repertoaru će se naći veliki broj popularnih kafanskih hitova, a dobra zabava do duboko u noć je zagarantovana.

Kako za rođendanske žurke kažu da su to zapravo najbolje zabave, onda možemo da naslutimo kakav provod u subotu očekuje goste ove popularne kafane.

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

A do “divnog dana” i rođendana, možete da uživate u muzičkom repertoaru tokom čitave nedelje koji će vas oduševiti. U sredu 5. marta, počinjemo druženje sa fenomenalnim Borisom Čolićem i Cool Bendom koji sviraju kao da sutra ne postoji. A naravno da postoji sutra, kad nakon ove večeri sledi fantasična Darija upratnji i ritmu Puleta Scandala. Svi znate kakvu Darija atrmosferu zna da napravi i da vas zagreje do petka, 7. marta, kada ćete uživati sa Tamburašima u Pivnici Ispod Mosta.

U ovo stecište uživanja prosto morate da uskočite. Pivnica Ispod Mosta je jedno od najšarmantnijih i domaćinskih mesta koje Beograd ima.

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

U galeriji slika našeg portala beogradnocu.com možete da pogledate kakva je atmosfera u kafani Pivnica Ispod Mosta, pa da naslutite kakav vas provod očekuje tokom cele nedelje i na rođendanski dan!

Dođite da se zajedno provedemo kao nikada ranije i podržimo Pivnicu Ispod Mosta da traje još 100 godina! Rezevišete svoje mesto na vreme preko našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online i prepustite se garantovano odličnom provodu.

 

beogradnocu.com