• Crnogorska 8
    Beograd, Savski venac
  • 10:00h - 02:00h
  • Folk / Starogradska
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Pivnica Ispod Mosta je mesto ispod Brankovog mosta u čije stecište uživanja treba da uskočite. Ovo šarmantno, domaćinsko predivno mesto je baš ono što Beograd treba da ima. Ovde je gost sve, nenadmašiva harizma oktobar festa spava u kafani Pivnica Ispod Mosta u Crnogorskoj 8, koja svoja vrata samo za vas otvara u 10 ujutru i raširenih bačvi očekuje 150 najželjenijih gostiju kojima može da ponudi sve što se od jednog ovakvog ugostiteljskog objekta očekuje.

Doručak se služi od 10 do13 časova, a na poklon od kuće dobijate kafu. Nakon tog vremena se služi ručak, a kuhinja radi do 01 po ponoći u danima kada ima  muzike. Organizuju se privatne i poslovne proslave, zatvorenog tipa.

Vaša omiljena kafana Pivnica Ispod Mosta je smeštena u zgradi iz 19 veka i svi značajni istorijski trenutci koji su se odigrali na ovom mestu žive i dan dan u prelepoj kafani Pivnica Ispod Mosta koja zaista, ali zaista obožava sve svoje goste. Za tri godine koliko postoji, kafana Pivnica Ispod Mosta je osvojila sve ljude koji su ikada kročili na njen prag i svi su oduševljani.

Ovo je idealno mesto za sve hedoniste u kafani Pivnica Ispod Mosta se uživa u pravo smislu te reči, ovde je hrana napravljena sa tolikom ljubavlju da ćete osetiti šarm filma Kao voda za čokoladu kada je zaljubljena devojka kuvala za goste koji su se svi pošto su probali njenu hranu zaljubili, ni vas ova sudbina neće zaobići u kafani Pivnica Ispod Mosta jer ćete ovde probati pileća krilca u medu, rebarca u medu, butkice, burgere, kobasice i sve to uz najukusnije pivo na svetu.

U ponudi su točena svetla piva Jelen, Staropramen, Erdinger, Budweiser, Carlsberg, a od tamnih flaširano Nikšićko, Guiness i Erdinger. Muzički program je raj za uši, od četvrtka do nedelje u muzici, a i svaki dan uživaćete u ovom predivnom prostoru koji postoji samo da biste vi bili srećni i zadovoljni, ovde se spajaju luksuz i bačva starog dobrog piva, optočena kamenom, dušom i hedonizmom, mesto u kojem se istinski uživa je jedna i jedina kafana Pivnica Ispod Mosta.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Pivnica Ispod Mosta
Average rating:  
 1 reviews
 by aleksandar

Najbolja pivnica


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Pivnica Ispod Mosta