Barovi, vesti

Četvrtak u baru Pevac uz disko funk hitove.

Beogradskom Dj-u, koji je poznat pod imenom Mi-High-Low, poveren je vaš večerašnji provod. Naime, Dj Mi-High-Low je večeras za Dj pultom popularnog Pevca, vodećeg prestoničkog bara. Očekuje vas fenomenalan provod, uz jedinstven miks  funk, soul, 70s, 80s, baile funk, baltimore club, drum'n'bass zvuka u mashup stilu.

Pevac je ovog četvrtka jedino mesto u Beogradu sa ovakvim tipom provoda. Očekuje vas uživanje u disco i funk hitovima, ali i kokteli kakve ne možete naći nigde drugde u prestonici. U baru Pevac uvek vlada pozitivna energija i dobra atmosfera, tako da ni ovaj četvrtak neće biti izuzetak.

Pevac

Fotografisano u Bar Pevac

Ako posetite bar Pevac moći ćete da se provedete u prijatnom ambijentu, uz kvalitetnu muziku, i budete u našoj galeriji najboljeg noćnog provoda! Portal beogradnocu.com ponovo se provodi sa vama! Ono što smo objektivom zabeležili do sad, pogledajte u našoj galeriji.

I nakon četvrtka, ludilo se nastavlja! U baru Pevac i ovog vikenda fenomenalan izbor muzičkog repertoara – u petak, 9. avgusta, za vaš nezaboravan provod pobrinuće se Dj Paki, a u subotu će, zajedno sa vama, najbolju atmosferu u gradu praviti Dj Tom Gepard.

Pevac

Fotografisano u Bar Pevac

Ne zaboravite da rezervišete svoje mesto i tako obezbedite sebi izvanredno veče. Da biste to učinili na najjednostavniji način pobrinuo se vaš beogradnocu.com. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, za večerašnji nastup Dj-a Mi-High-Low, ali i za sva ostala dešavanja u baru Pevac.

 

beogradnocu.com