Limun Žut, vesti

“Čeznem za lovom” u kafani Limun Žut.

Počela je nova radna nedelja, a vi još niste odlučili gde biste izašli i koje biste mesto posetili. Zato je ekipa beogradnocu.com uvek uz vas i na raspolaganju da vam preporuči najbolji noćni provod u Beogradu. Prepustite se uživanju u jednom jedinstvenom, kvalitetnom i drugačijem mestu od ostalih – kafani Limun Žut!

kafana Limun Žut

Fotografisano u Kafana Limun Žut

Ova kafanica je, jako brzo dostigla veliku popularnost i postala jedna od najposećenijih mesta za noćni provod u našoj prestonici, a svoje ime stavila u red najboljih kafana u Beogradu. Večeras u “Limunu”, kako narod često naziva ovu kafanu, sviraće vam popularni tamburaški orkestar “Čeznem za lovom” koji će napraviti sjajnu atmosferu i pravi boemski provod. Obećavamo vam da ćete celo veče đuskati i pevati, jer muzika u kafani Limun Žut je uvek takva, da prosto pokrene čoveka i probudi svaki ritam u njemu.

kafana Limun Žut

Fotografisano u Kafana Limun Žut

Tamburaši “Čeznem za lovom” je sjajna ekipa muzičara koja nastupa u kafani Limun Žut takođe sredom, petkom, subotom i nedeljom, a naravno, zadužen je za najbolju atmosferu u ovoj sjajnoj kafanici. Naziv tamburaša često nasmeje goste, ali i učini da budu dobro počašćeni za svoj trud i izvrsnu atmosferu koju stvaraju.

Dođite na besprekorne zvuke tambure, vrhunsku muziku i tamo gde je provod zagarantovan. Razlog više za vaš dolazak je taj, što su u ovoj kafani cene izuzetno niske, a samo večeras sve vrste rakije možete piti za samo 99 dinara. Četvrtkom je u kafani Limun Žut zadužen orkestar “Papas Yania” u sastavu tri gitare i bubnjeva koji zvuče bolje nego bilo šta drugo.

kafana Limun Žut

Fotografisano u Kafana Limun Žut

Dođite da se uverite zašto svi pričaju o kafani Limun Žut i zašto se gosti iznova njemu vraćaju. O dobrom provodu svedoče fotografije u našoj galeriji. Pogledajte i uverite se u najbolji kafanski provod u gradu. Rezervišite što pre svoje mesto – putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.  Izvršite svoje rezervacije za večeras, kao i za ostale dane provoda u kafani Limun Žut i obezbediti sebi nezaboravno veče.

 

beogradnocu.com