vesti

Cigani sviraju samo za vašu dušu.

Kafanica Klupče, provod je iz vaših snova, na ovom mestu nema ništa što vas može ostaviti ravnodušnim. Svaki deo Kafanice Klupče okrenut je ka vašem maksimalnom užitku i fenomenalnom raspoloženju koje ovde nikada ne manjka.

kafana Kafanica Klupče

Fotografisano u Kafana Kafanica Klupče

Večeras vas u Kafanici Klupče čeka fenomenalna zabava uz promociju piva i predivne Vladu, Pače i Jocu, koji će vas svojom izvedbom razgaliti i oduševiti jer tako je to kada sviraju majstori muzike cigani. Kafanica Klupče je oaza najsjajnije zabave i najdivnijih emocija koje će vas sa lakoćom i merački osvojiti. Vlada, Pače i Joca za vas stvaraju najlepšu kafansku čaroliju koja će vas prošetati kroz boemske duše naših najvećih kafankskih asova i u tome ćete u Kafanici Klupče istinski uživati.

kafana Kafanica Klupče

Fotografisano u Kafana Kafanica Klupče

Kafanica Klupče neguje jedan poseban kvalitet, onaj unikatan i neponovljiv odnos sa gostima po čemu je ova kafana nadaleko čuvena i nadasve obožavana, a uz pesmu Vlade, Pačeta i Joce Kafanica Klupče postaje vaša omiljena destinacija, ona u kojoj ćete ostaviti najlepše godine.

kafana Kafanica Klupče

Fotografisano u Kafana Kafanica Klupče

Kafanica Klupče je uzdanica vašeg najboljeg noćnog provoda, mesto za najboljim stolom možete rezervisati na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog  Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Svi stolovi u  kafani Kafanica Klupče su pod budnim okom naših fotografa, čekamo da ovekovečimo trenutke najlepšeg veselja.

 

beogradnocu.com