vesti

Čik probajte da se dobro provedete.

Fenomenalna atmosfera koju prave Akustični Tamburaši je idealan razlog da večeras svratite u kafanu ‘Aj’ Da Probamo. Kako sam naziv kaže, oni se trude, pokušavaju, probaju, pa tako uradite i vi.

kafana 'Aj' Da Probamo

Fotografisano u Kafana 'Aj' Da Probamo

Probajte da se dobro provedete, a to znači samo da se pojavite u kafani ‘Aj’ Da Probamo, a za sve ostalo će se oni pobrinuti. Nemojte da sumnjate, jer u ovoj kafanici je sve isprobano i delotvorno.  Najlepši naboj kafanske strasti obuzeće vas pri samom ulasku u ovu kafanu.

U kafani ‘Aj’ Da Probamo ima toliko mesta za igru da ćete pomisliti da je ceo svet vaš, a još večeras i sutra 15. februara, kada zasviraju šarmantni Tamburaši vaš provod je definitivno u najsigurnijim rukama.

kafana 'Aj' Da Probamo

Fotografisano u Kafana 'Aj' Da Probamo

Kafana ‘Aj’ Da Probamo je kafana u kojoj ćete i sami poželeti da napišete pesmu koja će vođena kafanskim životom ostati na uvid vašim potomcima da zavire u vaš noćni život i prekrasne doživljaje koje možete doživeti samo u ovoj kafani i koji se najbolje mogu ispričati kroz pesmu i uz pratnju stare tamburice koja vrlo lak sa svega nekoliko taktova već zagospodari ljudskom dušom.

kafana 'Aj' Da Probamo

Fotografisano u Kafana 'Aj' Da Probamo

Cene u kafani 'Aj' Da Probamo su ono čemu ćete se posebno obradovati, u najslađoj čaši vašeg omiljenog pića moći ćete da uživate po cenama koje kao da ste sami za sebe izabrali, jer to je kafana u kojoj vredi probati sve i suze i smeh i pesmu i tugu, to je kafana za čijim stolom ćete i voleti i mrzeti i živeti kafanski život onako kako su to vaši preci činili istinski i iz duše, jer to je ta jedna i jedina kafana 'Aj' Da Probamo.

Ne propustite da posetite kafanu ‘Aj’ Da Probamo, ali prvo rezervišite svoje mesto. To možete učiniti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. U našoj galeriji fotografija otkrijte zašto se i fotografi portala beogradnocu.com stalno provode u kafani ‘Aj’Da Probamo.

 

beogradnocu.com