vesti

Ćiribu, Ćiriba bićeš moja sva.

Kafana Ćiri Bu Ćiri Ba jedna je od najboljih kafana u Zemunu iz koje nikada nećete poželeti da odete kući. Pošto smo poznati kao nacija koja voli dobar provod... a bogme i da popije, ne možemo, a da vam ne izađemo u susret i preporučimo ovo sjajno mesto.

kafana Ćiri Bu Ćiri Ba

Fotografisano u Kafana Ćiri Bu Ćiri Ba

Ako nikada do sada niste bili u kafani Ćiri Bu Ćiri Ba, pozivamo vas da je posetite i uživate u već dobro poznatom ambijentu.

Ovoga petka 14. marta u kafani Ćiri Bu Ćiri Ba očekuje vas Aleksa sa Svojom Ekipom, i nezaobilazno rakijanje. U pitanju je neozvučena akustika, harmonika na uvce, gitara i bas, i naravno, neponovljivo dobar provod.

Subota 15. mart rezervisana je za Ćiribu Orkestar. Muzički repertoar u kafani Ćiri Bu Ćiri Ba, biran je sa težnjom da probudi sve osećaje i pronađe pravog merakliju, koji se krije u svima nama.

kafana Ćiri Bu Ćiri Ba

Fotografisano u Kafana Ćiri Bu Ćiri Ba

Na našem portalu možete pogledati fotografije enterijera ove prelepe prestoničke kafane, kao i fotografijeiz noćnog provoda. Najinteresantniji momenti noćnog života kafane Ćiri Bu Ćiri Ba nalazi se na našem portalu beogradnocu.com.

Ova kafana pored zanimljivog imena ima i zanimljiv enterijer. Osećaćete se domaćinski, kao u svojoj kući zato što je atmosfera upravo takva, domaćinska. Podsetite se kako izgledaju ušuškane kafane, sa etno detaljima i akustičnim tamburašima. Naručite svoju omiljenu pesmu, poručite buteljku domaćeg vina i provedite se nezaboravno sa dragim prijateljima.

kafana Ćiri Bu Ćiri Ba

Fotografisano u Kafana Ćiri Bu Ćiri Ba

Zbog velikog interesovanja za kafanu Ćiri Bu Ćiri Ba, izvršite svoje rezervacije na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra, odnosno pozivom na broj 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

Sa vama će se provoditi i fotografi portala jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo kafana Ćiri Bu Ćiri Ba bude vaš izbor za najbolji sevdah. Najinteresantniji momenti beogradskog provoda udaljeni su samo jedan klik od vas!  Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Ne propustite jedinstveno uživanje.

 

beogradnocu.com