Pivnica Ispod Mosta, vesti

CKM St. Patrick’s Day Party.

Želite da budete u društvu CKM cica? Da pijete vrhunsko pivo? Rezervišite svoje mesto u kafani Pivnica Ispod Mosta na žurci za pamćenje!

U ponedeljak, 17. marta, sa početkom u 21:00h, održaće se CKM žurka u Pivnici Ispod Mosta povodom St. Patrick’s Day. To će biti prilika da se okupe svi ljubitelji piva i zgodne CKM devojke na istom mestu.

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

S obzirom da CKM žurke okupljaju lepotice i sve one koji znaju šta je kvalitetan provod, ne sumnjamo da će ovo veče proteći u izuzetno veselom maniru, uz najveće hitove irske muzike.

Dođite da uživate uz CKM cice, irsku muziku, kao i u nastupu beogradske trupe irskog plesa Erin’s Fiddle, a sve to uz najbolje točeno pivo u gradu, ljuta pileća krilca, rebarca u medu, butkice, burgeri, kobasice... znači sve ono što ide uz kvalitetno pivo i fantastično veče!

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Ne propustite sledeći ponedeljak 17. mart, u kafanu Pivnica Ispod Mosta, a pridružiće vam se i veliki broj poznatih ličnosti koji uvek posećuju ovakve žurke. A do tada, uživajte večeras u programu kafane Pivnica Ispod Mosta, kada će vas zabavljati fenomenalni Tamburaši, dok je sutradan, u subotu veče za Orkestar “Komšije”.

CKM simboliše moderan i individualistički stav. Rukovodeći se pravim potrebama muškaraca, a ne diktirajući ih, koncept CKM-a dizajniran je tako da se CKM doživljava kao prijatelj i istomišljenik, ili kao savetnik od poverenja.

kafana Pivnica Ispod Mosta

Fotografisano u Kafana Pivnica Ispod Mosta

Rezervišite svoje mesto za najluđu CKM St. Patrick’s Day Party veče u popularnoj kafani Pivnica Ispod Mosta, a to možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. A u iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija.

Vaš beogradnocu.com biće i sa vama iste večeri, a budno oko naših fotoreportera obeležavaće vaše dragocene momente. Ne propustite!

 

beogradnocu.com