vesti

Colonial Sun idealno mesto za vas!

U restoranu Colonial Sun možete iskusiti neverovatan provod četvrtkom i petkom, uživati u svim čarima domaće i internacionalne kuhinje, opustiti se uz veliki izbor pića, ali i obeležiti svoje intimne i važne trenutke. Naime, restoran Colonial Sun idealno je mesto za organizovanje koktela, kao i privatnih ili poslovnih proslava.

Colonial Sun

Fotografisano u Restoran Colonial Sun

U restoranu Colonial Sun po izuzetno korektnim cenama, u prelepom ambijentu možete organizovati proslave vaših bitnih i značajnih momenata. Sofisticiran enterijer podređen je vašem uživanju, i uživanju vaših zvanica. Bilo da je u pitanju rođendan, svadba, proslava diplome ili godišnjice, restoran zadovoljava apsolutno sve vaše potrebe. Ono što je sigurno jeste da je usluga besprekorna i da zadovoljava najviše standarde.

Colonial Sun

Fotografisano u Restoran Colonial Sun

Inače, u restoranu Colonal Sun, proslavljeni kantautor Vlado Georgiev održao je zvaničnu promociju svog albuma Daljina, a sve zvanice bile su oduševljene ambijentom i elegancijom kojom ovo mesto odiše.

Ukoliko odlučite da upravo u restoranu Colonial Sun obeležite neke svoje lepe momente, i time ih učinite još lepšim, na raspolaganju su vam tri menija. Naime, u zavisnosti od tipa proslave i profila vaših zvanica, možete birati izmedju švedskog stola, set menija, ili pak odabrati kanapei. Svaki od ova tri menija sadrži različite ponude, ali ono što je sigurno, bićete prezadovoljni!

Colonial Sun

Fotografisano u Restoran Colonial Sun

Na vašem omiljenom vodiču kroz prestonički provod, portalu beogradnocu.com, možete pogledati galeriju fotografija iz ovog izvanrednog restorana i uveriti se da je Colonial Sun nepogrešiv izbor.

Rezervacije za sve događaje i aktivnosti  možete izvršiti upravo ovde, na vrlo jednostavan način - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com