vesti

Colonial Sun – novo mesto za provod!

Restoran Colonial Sun, tačnije multifunkcionalni objekat podređen vašem maksimalnom uživanju, od sada vam nudi i fenomenalan noćni provod. Naime, ovde ćete svakog četvrtka moći da uživate u predivnoj starogradskoj muzici i zvukovima tamburica, dok vas petkom očekuje fantastično kafansko veče, kada su vaši domaćini Acko i bend.

Sada pored svih pogodnosti  koje su vam već dobro poznate (otvoren bazen sa ležaljkama za sunčanje, VIP galerija sa terasom, SPA i fitnes centar, sportski deo, koji raspolaže teniskim terenima i halom za fudbal i košarku…) ovde ćete moći da iskusite i prestonički noćni provod uz muzičare koji su apsolutni profesionalci u svom poslu i zadovoljavaju veoma visoke standarde kada je kvalitet muzike u pitanju. Upravo zbog toga, ali i zbog dugogodišnjeg iskustva svih zaposlenih u Colonial Sun-u, vaš provod ovde zasigurno neće izostati!

Colonial Sun

Fotografisano u Restoran Colonial Sun

U Colonial Sun-u moći ćete da se provodite između 21 h i 2 h iza ponoći četvrtkom, kada rezervacije važe do 22 h, dok vaš provod petkom traje duže, odnosno možete uživati na ovom spektakularnom mestu u periodu od 22 h pa do 4 h ujutru, a vaše rezervacije važe do 23 h.

Colonial Sun

Fotografisano u Restoran Colonial Sun

U našoj galeriji fotografija možete pogledati kako izgleda enterijer i eksterijer Colonial Sun-a, a uskoro i kakva je atmosfera ovde nakon što Sunce zađe, jer će fotografi portala beogradnocu.com svakako ispratiti ova popularna dešavanja.

Colonial Sun

Fotografisano u Restoran Colonial Sun

Colonial Sun

Fotografisano u Restoran Colonial Sun

Rezervacije za sve događaje i aktivnosti u ovom restoranu možete izvršiti upravo putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com