vesti

Colonial Sun: Oaza mira u Beogradu!

Novo mesto u Beogradu, idealno za sve one kojima je potreban kratak predah od brzog prestoničkog života, jeste restoran Colonial Sun. Iz velike ponude ugostiteljskih objekata ovo multifunkcionalno mesto izdvaja se po svom kvalitetu, ali i ponudi koja zadovoljava potrebe i želje različitih profila ljudi.

Colonial Sun

Fotografisano u Restoran Colonial Sun

Naime, u ponudi Colonial Sun centra nalazi se otvoren bazen sa ležaljkama za sunčanje, VIP galerija sa terasom, SPA i fitnes centar, sportski deo, koji raspolaže teniskim terenima i halom za fudbal i košarku, i sve to u prelepom i mirnom ambijentu, koji pruža neponovljiv odmor. Ono što takođe treba napomenuti jeste da u restoranu Colonial Sun možete uživati u bogatoj ponudi domaće, ali i internacionalne kuhinje.

Colonial Sun

Fotografisano u Restoran Colonial Sun

Colonial Sun centar takođe nudi organizovanje svih vrsta privatnih i poslovnih proslava, naravno na vrhunskom nivou, i savršeno je mesto za obeležavanje vaših intimnih porodičnih dešavanja, ili raznih uspeha. Atmosfera odiše sofisticiranošću i neodoljivom elegancijom, što možete videti i u našoj galeriji.

Da ne biste propustili uživanje u savršenoj hrani i piću, odmor pored bazena ili u spa centru, sport po vašoj želji i još mnogo toga, rezervišite svoje mesto na vreme, za bilo koji tip aktivnosti, putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com