InBox, vesti

No Comment u Inbox-u.

U petak 6. decembra u klubu Inbox nastup će održati No Comment Band. Uz sjanu muziku, pristupačne cene i najlepše devojke doživećete nezaboravnu prestoničku noć. Rezervišite svoje mesto i spremite se na igranje do jutra!

klub InBox

Fotografisano u Klub InBox

Grupa "No Comment" osnovana je 2001. godine. Na festivalu "Sunčane skale" su, 2005. godine, osvojili nagradu za pesmu "Reci bar da sanjaš", u večeri Novih zvezda. Iste godine, ušli su u finale "Radijskog" festivala sa pesmom "Nek' ti je", a 2008. godine osvojili su nagradu za tekst godine sa pesmom "Greh" na festivalu Stari grad. U 2010-oj godini proglašeni su otkrićem godine u pop muzici na Beogradskom pobedniku.

Njihov prvi album - "Reci bar da sanjaš", sadrži osam pesama pop-rok zvuka sa primesama moderne elektronske muzike: "Vino", "Vrela a ledena", "Hvala ti za sve", "Greh", "Marija", "Dva pramena", "Reci bar da sanjaš" i "Nek ti je", koje publika prepoznaje i obožava. U klubu Inbox vas očekuje zaista fantastičan provod, jer ovaj sastav gde god da nastupa dovede atmosferu do usijanja.

klub InBox

Fotografisano u Klub InBox

Samo dan nakon provoda sa No Comment Band-om u subotu 7. septembra u klubu Inbox moći ćete da se zabavljate uz Marcco Oxiduality. Očekuje vas sjajna atmosfera.

klub InBox

Fotografisano u Klub InBox

Ne propustite najbolje svirke u gradu, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Inbox. A u iščekivanju ovih događaja, pogledajte našu galeriju fotografija.

Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod.

 

beogradnocu.com