Najave, vesti

U petak 7. oktobra u klubu Tube, klaberi će imati priliku da slušaju sjajne beogradske DJ-eve koji čine sastav Masai warriors. Mnogima je već poznat koncept “Control” žurki, a oni koji nisu imali prilike ih posete, mogu to učiniti već ovog petka.

Masai Warriors oformljen je 2010. godine i od tada njihova popularnost među domaćom publikom raste. Pet godina nakon osnivanja mogu da se pohvale velikim brojem žurki na kojima nastupaju, kao i zapaljivom atmosferom koju prave na istim. Masai “ratnici” čine jednu uspešnu ekipu, a to su Danijel Čehranov, Vuk Smiljanić, Kimi i Zwein (Nemanja Tankosić I Nenad Jovanović).

Ulaz će biti slobodan do ponoći, dok će kasnije karta koštati 250 dinara.

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice - beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.co

 

beogradnocu.com